iPon Hírek

Megkezdődött a Free Realms bétája

Dátum | 2009. 02. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment (SOE) bejelentette legújabb MMO-jának, a család barát Free Realms zárt bétatesztjének kezdetét. A nyílt valamikor április elejére várható. Igaz, hogy elméletileg akkor már az éles indulásnak kéne lennie, de végül is az open béta már nem áll messze tőle.


A Free Realms a PC mellett PS3-ra is ellátogat majd, de csak egy későbbi időpontban, ugyanis az még mindig fejlesztés alatt van (nyár tájékán számíthatunk rá). Az open bétára a hivatalos Free Realms oldalon lehet regisztrálni.

A SOE-nél, nagyon izgatottak a játékkal kapcsolatban, az igazgató John Smedley elmondása szerint, ez az első próbálkozásuk az ingyenes gyerekjátékokkal, és hogy ez legalább akkora lépés számukra, mint annak idején az EverQuest volt.


"10 évvel ezelőtt amikor bemutattuk az EverQuestet, az korszakalkotó volt, egy egész műfajt határoztunk meg. Most tavasszal pedig elhozzuk a Free Realms-et, ami úgy gondolom, hogy kitágítja és gazdagítja a gyerekeknek szánt online játékok körét. Ez azt is mutatja, hogy milyen gyorsan fejlődik ez a játéktér az utóbbi időben."

A játék kellemes, színes, szagos, így elnyerheti majd a fiatalabb korosztály érdeklődését:
                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.28. 15:24
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MassKilla
2009.02.28. 17:00
bazz új játékot ilyen grafikával, ez még a WOW-nál is 1000x csúnyább, ami amúgy sem a szép grafikára van kiélezve...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.02.28. 18:23
Hát, hogy az alap WoWnál nem ezerszer csúnyább az fix, legalábbis szerintem. A célnak pedig megfelel. Ha meg cserébe elmegy a legolcsóbb VGA-n is, az csak segít a terjedésében. Ráadásul a WoW-ban elég sok pénz van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!