iPon Hírek

Meglepetés: Dell Latitude Z érkezhet heteken belül

Dátum | 2009. 06. 16.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Érdekes képek kerültek elő egy eleddig még be nem jelentett új, Z-sorozatú Dell Latitude-ról, néhány adatmorzsával együtt, amelyek fényében a gép határozottan érdekesnek tűnik. Annál is inkább, hogy az indulása elvileg heteken belül várható.


A Dell persze egyelőre még nem szólt semmit, így biztosat nem tudhatunk. Ám az értesülések szerint ennek az újdonságnak 15 hüvelykes a képernyője, van DisplayPort-ja és a webkamerája útján arcfelismeréssel is azonosítja a felhasználóit amellett, hogy ujjlenyomat-leolvasóval is ellenőrzi a személyazonosságukat.


Hogy Vistát használ, az nyilván nem meglepő - azonban szembetűnő érdekessége, hogy az Ethernet portját egészen különös helyre tették: hátulra, egy, a hajtópántból valahogy kiálló (vagy kihajtható?) részre. Ami az árát illeti, az a jelek szerint $1.999-tól fog indulni, de biztosat, több információt csak a hivatalos bejelentés alkalmával tudhatunk meg.Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. legyes
2009.06.16. 12:57
Winyettyu: milyen jó, amikor a töltő kábele hátul van, amikor az ágyban csetelnél vagy böngészgetnél egyet. A hosszú csatlakozó élettartam titka. Azon kívül az akku csatlakozások miatt nem jellemző, hogy hátra teszik a csatlakozókat, ugyanis hátul jobban megoldható a különböző kapacitású akkuk méretbeli különbségének problémája.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!