iPon Hírek

Meglepetés Lich King event a WoW-ban

Dátum | 2008. 10. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Meglepetés Lich King event a WoW-ban!

Zombi invázió van a WoW-ban azt jelezvén, hogy igen csak közeleg a Wrath of the Lich King megjelenésének időpontja. No de nem olyan mint anno Naxxramas előtt volt, tehát nem halomra kell ölni a ghoulok és egyéb élőholtak tömkelegét, hanem magukat a játékosokat érheti el a fertőzés.

A "vicces" event keretében ládákat szórtak el Azeroth szerte (nagyobb városokban, Booty Bay-ben, stb.), melyekben fertőzött gabona van. Ha nyúlkálunk a ládákban, akkor megfertőződünk, azaz kapunk egy disease effectet mely 10 percen belül zombivá vagyis Shambling Ghoul-lá változtat minket. 10 percünk van rá tehát, hogy keressünk a kórra gyógyírt. Amennyiben nem papok vagy paladinok vagyunk (nekik van cure disease spellje) akkor se adjuk fel, ugyanis a ládákkal együtt eljöttek az Argent Down gyógyítói is, akik örömmel segítenek rajtunk. Amennyiben ezt akarjuk. Persze ki ne akarná kipróbálni a Ghoul létet. Miután átváltoztunk megfordul a világ, mindenki ellenséges lesz nekünk, csak a többi hozzánk hasonló "pórul járt" játékos nem. Kapunk egy új skill bar-t, melyen az új külsőnkhöz megfelelő képességek foglalnak helyet, valamint akit megtámadunk ilyen formában elkapja tőlünk a fertőzést.


Meg kell hagyni tehát, ez a kis "fesztivál" tökéletesen megfelelne Halloween eventnek is, de a Blizzard emellett futtat egy hagyományos Halloween-t is, ami még november 2.-áig tart. A zombis mókának valószínűleg egészen a kiegészítőig örvendhetnek a játékosok...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. twollah
2008.10.23. 20:59
vissza a cikkhez

Valami geekebb contestet vartam.

Pl.: oltozzunk Lich Kingnek, fenykepezzuk le magunk, kuldjuk be a Blizzardnak es ha szerencsesek vagyunk akkor nyerunk valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!