iPon Hírek

Meglepetést készít az LG az Apple-nek?

Dátum | 2008. 11. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Azt, hogy az LG is többérintés képernyőket készít, önmagában semmi esetre se nevezhetnénk különösebben érdekfeszítő ténynek; azt azonban már annál inkább, hogy ezek a képernyők esetleg Apple-féle gépekben - iMac-ekben - kerülhetnének felhasználásra.

Érintőképernyős gépek és laptopok kapcsán régóta emlegette már sok különböző hírforrás az Apple-t különösnek nevezve, hogy láthatólag egyáltalán nem érdeklik őket az érintőképernyők, és továbbra is csak a többérintéses padjaikat fejlesztgetik. Ezzel a megközelítéssel sokan egyet is értettek, mondván, hogy egy iPhone képernyőjén is épp elég zavaróak az ujjlenyomatok, hát még egy monitoron.

Most azonban már annak is felmerült a lehetősége, hogy ennek ellenére végül mégis csatlakozhat az Apple is az érintőképernyős gépek táborához, miután az LG egyre több LCD-t gyárt az Apple-nek, és nem kizárt, hogy rövidesen hozzájuk is eljuthatnak a már egyébként teljes mértékben termelésre/szállításra kész eszközök.

Maga az Apple képernyő-ügyben még nem nyilatkozott, így felőlük egyelőre csak azt tudni, hogy őszre nem terveztek iMac- vagy más asztali-fejlesztéseket, viszont januárra már készülnek a négymagos iMac-jeikkel, és csak az Intel megfelelő processzorainak elérhetővé válására várnak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.11.25. 14:05
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!