iPon Hírek

Megmentették a Google Wave-et

Dátum | 2010. 12. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Nem hiába kampányoltak a lelkes rajongók a Google Wave megmentése érdekében: végre-valahára megérkezett ugyanis a megmentő, nevezetesen az Apache Software Foundation, ami nagyszerű hír a Wave minden lelkes híve számára.

Az Apache ugyanis kiváló hírnevet szerzett magának a nagyszerű, nyílt forráskódú szoftvereket fejlesztő közösségek támogatása terén. A Google is nagy örömmel látja, hogy bőven van érdeklődés a Wave Federation protokollok, valamint a Wave in a Box termékük további fejlesztése iránt, erre alapított új vállalatok, független fejlesztők és ipari partnerek terén egyaránt.

A Google elmondása szerint a fejlesztők már eddig is kitettek magukért, nagyon sokat javítottak a Wave paneljén, a látványelemeken, a kütyükön, és nagyjából mindenen, ami számít. Ennek elismeréseképp hivatalosan beemeltek több lelkes külsőst is a Wave nyílt forráskódú projektjét irányító testületükbe.

Természetesen ahogy mindenki bízik benne, hogy az Apache Wave keretein belül tovább gyorsul majd a fejlődés. Legyen úgy, érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!