iPon Hírek

Megnyílik az IndieGameStand

Dátum | 2012. 09. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Indie Game Mag szeptember 26-án online boltot nyit, amelyben független fejlesztők különleges játékait fogják árulni, az árakat pedig a vásárlókra bízzák, mindenki annyit fizet egy-egy darabért, amennyit gondol. Az ígéretek szerint minden 96. órában (azaz négynaponta) új játék kerül majd a boltba. A kifizetett összeg 10%-a a fejlesztő által választott jótékonysági intézményhez lesz eljuttatva, és minden játék DRM mentes lesz.

"Azért hoztuk létre az IndieGameStandet, hogy olyan fantasztikus élményt nyújtó indie címekkel ismertessük meg az embereket, amelyek elkerülték a kommerszebb játékokra utazó nagyközönség figyelmét. Ezzel az oldallal szeretnénk támogatni az arra érdemes fejlesztőket" – nyilatkozta Mike Gnade, a bolt egyik alaptója.

Egyelőre még nincs lista a boltban kapható játékokról, de már több mint ötven független fejlesztőcsapat iratkozott fel, köztük a Spiderweb Software, a Cipher Prime, a Digital Eel, a Magical Time Bean, a Headup Games és a Zachtronics Industries is. Mindenki, aki a szeptember 26, azaz az indulás időpontja előtt regisztrál, kap egy ingyen példányt a Brilliant Blue-G kézzel rajzolt platformer klasszikusából, a Chesterből (egyébként ez volt az a játék, amelyet a Steam Greenlight is ajándékba adott, amikor elindulását ünnepelte).

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Gerg_19
2012.09.14. 00:51
zsiiir
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gerg_19
2012.09.14. 00:51
zsiiir
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!