iPon Hírek

Megnyílt a DICE LA

Dátum | 2013. 05. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA bemutatta az új Los Angeles-i bázisú stúdióját, akik egy új Star Wars címen kezdtek el dolgozni. A cég, amely nemrég még 10%-os létszámleépítést jelentett be, hogy csökkentse a költségeit, most ambiciózus terveket szövöget, hogy elhappolja versenytársai (Acti-Blizz) tehetségeit.

A Wall Street Journal jelentése szerint az LA stúdió egyik kulcsfontosságú célja az új tehetségek toborzása. A svéd DICE általános menedzsere, Karl-Magnus Troedsson azt nyilatkozta, hogy nem csinálnak titkot abból, hogy részt akarnak maguknak a tengeren túli tehetséges fejlesztők munkaerőpiacából. Ezzel főként az Activision-ös stúdiókra céloztak, mint a Treyarch és az Infinity Ward. Troedsson reményei szerint 2013 végére az LA csapat 60 fővel fog bővülni, a DICE a BF3 sikere után pedig tovább terjeszkedhet. Jelenleg a Medal of Honorért felelős Danger Close tagjai és néhány külföldi tehetség alkotják a DICE LA-t... Az EA fontolóra vette, hogy egy teljesen új Star Wars történettel áll elő, de az sem kizárt, hogy egy meglévőt fognak feldolgozni. Amikor az EA aláírta a Star Wars videojátékokra szóló szerződést, szóba került a DICE, a Visceral Games és a BioWare neve is, akik majd Star Wars játékokat készíthetnek. Egy mellé most már pipát tehetünk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. xilence
2013.05.15. 15:44
Hajrá EA !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. uristen
2013.05.15. 19:38
Csak a jatekmenetben ne lehessen nagyon eszrevenni, hogy EA.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.05.15. 20:08
Észre fogjátok! A Medal of Honorral KÉTSZER IS elbánt, majd pont a SW-t hagyja békén? Ti még reméltek látom. Ezért tart itt Magyarország.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. uristen
2013.05.15. 21:06
Lesz benne majd egy új faj is: Ealon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ineva
2013.05.16. 02:55
Csak aztán nehogy ezek a új tehetségek, ugyan azt a hibát kövessék el, mint amit a BioWare nagy tehetségei csináltak a ToR esetébe: Jedikre páncélt, katonákra meg Jedi köpenyt.
Undorító és elkeserítő ahogy szó szerint megerőszakolják a Franchise-t a Star Wars: The Clone Wars megjelenése óta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2013.05.16. 12:43
Nohiszen, a Dice meg a BF3 sikere.... max amikor kijött
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!