iPon Hírek

Megnyílt az FFXIV bétajelentkezés

Dátum | 2009. 12. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A mai naptól minden európai és Észak-amerikai MMO és FF rajongó előtt megnyílt a lehetőség, hogy jelentkezzen a Final Fantasy XIV Online bétájára. A részvétel egyetlen feltétele, hogy meglegyünk 18 évesek.

A mostani teszt csak PC-s lesz, a PS3 tulajdonosoknak még várniuk kell egy kicsit a dologgal. "A PS3 változat teszt toborzásának részleteiről majd egy későbbi időpontban számolunk be." Visszatérve a mostani tesztre, nem kell minden fázisra külön jelentkezni, a szükséges adatok egyszeri megadásával automatikusan mindegyik válogatáson indulunk majd.

A béta kezdetének pontos időpontját még nem tudni, de reméljük, ha már most elindult rá a jelentkezés, nem kell sokat várni rá. A Square Enix alaposan meglepett mindenkit a 2009-es E3-on azzal a bejelentéssel, hogy még 2010-ben megjelenik az ambiciózus új FF MMO.

A Final Fantasy XIV ott veszi majd fel a fonalat, ahol a XI letette, de ettől függetlenül jó néhány úttörő jellegű változtatás is lesz benne. Újragondolták a karakterfejlődést és a tapasztalatgyűjtést, csak hogy a leglényegesebbet említsük. Reméljük sikerül valami igazán újszerűt hozniuk az igen széles és egyre bővülő MMO palettára.

Korábbi összefoglalóhírünk megtekintéséhez katt.

TGS trailer:
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!