iPon Hírek

Mégsem lesz osztott képernyős mód a For Honorban

Dátum | 2016. 10. 07.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

„Ülnétek a kanapén és jól eltángálnád a haverodat, igaz?” – ez volt Jason VandenBerghe-nek, a For Honor kreatív vezetőjének ellenállhatatlan érve a közelharcra fókuszáló alkotás osztott képernyős játéklehetősége mellett. Ekkoriban még arról beszélt, hogy a dolog abszolút alapvető eleme a játéknak és nagyon nagy szükség van rá. Most azonban dobták az egészet.
Ahogy azt a Ubisoft megosztotta az Eurogamerrel, a fejlesztőcsapat nehéz döntést hozott meg az osztott képernyős co-op törlésével annak érdekében, hogy az induláskor a legjobb élményt nyújthassák. „Olyan részlet volt ez, melyet nagyon szerettünk és meg akarunk valósítani, de úgy találtuk, hogy nem tudjuk megoldani anélkül, hogy ne befolyásolná a többi, a játék szempontjából fontosabb elem minőségét. Továbbra is fennáll majd a lehetőség a rajongók számára, hogy barátaikkal játszhassanak a kampány online co-opjában és az összes többjátékos módban.” – fogalmaztak. Hasonló érveket említett Stephane Cardin, a For Honor producere is az alfatesztet összefoglaló videóban. A játék 2017. február 17-én jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mikej95
2016.10.07. 20:41
Hogyan lenne, kevesebb fogyna és a hardver iparból lévő külsősök se lennének annyira motiváltak az optimalizálásban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 19milan97
2016.10.07. 22:30
"a fejlesztőcsapat nehéz döntést hozott meg az osztott képernyős co-op törlésével annak érdekében, hogy az induláskor a legjobb élményt nyújthassák." Szóval csak induláskor nem lesz bent a játékban vagy késöbb se teszik bele?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!