iPon Hírek

Megszűnik a különálló Elite Dangerous: Arena értékesítése

Dátum | 2017. 02. 14.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Frontier még 2016 elején adta ki az Elite: Dangerous különálló PvP-részét, az Arénát. Ez ugyanaz a játékmód, ami az alap Elite-ből is elérhető, azonban a különálló megjelenéstől a fejlesztők azt remélték, hogy több játékost tudnak majd bevonzani. Ez azonban nem sikerült, úgyhogy a Frontier megszünteti az Elite Dangerous: Arena értékesítését Steamen, az Xbox Store-on és a saját áruházában is. A Frontier a hivatalos blogján azt közölte, hogy az utóbbi egy év adatait visszanézve egyértelmű, hogy a legtöbb régi és új játékos a fő Elite Dangerous kliensen keresztül élvezi az Arena módot, a különálló kliens pedig nagyon keveseket érdekelt csak. Éppen ezért a Frontier úgy döntött, hogy a külön Arena klienst beszünteti, aminek pozitív hozadéka (számukra), hogy kevesebb buildet kell naprakészen tartani, felügyelni és tesztelni, továbbá szerintük így a felhasználók döntése is egyszerűsödik, nem lesz zavar a fejekben. Persze az Arena mód támogatása nem szűnik meg, az továbbra is elérhető lesz az Elite Dangerous főmenüjéből, ahogy eddig. A felhasználók szerint azonban a mód továbbra is problémás, leginkább a meccsekbe jutással akadnak gondok, a rendszer ugyanis nagyon lassan és nehezen tud összerakni egy játékot. Az általános vélemény az, hogy az Arena sokkal népszerűbb lenne, ha menet közben be lehetne jelentkezni a fő játékból, így addig is el tudná magát foglalni a nép, amíg a meccsre vár.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Pendra37
2017.02.15. 14:22
Ezt mar akkor boritekoltam, amikor "megjelent" ez a team deathmatch rokabor.
Az emberek azt kertek, hogy lehessen 2 acc egy elofizetessel vagy lehessen "teleportalni" a hajok kozott. Ha mondjuk 1 honapja bolygokra dudalsz, az agyad meg mar ugy lezsibbadt mind soha korabban, akkor jo lett volna atugrani egy lovoldozos hajoba. De nem. Ha 1 honapot toltottel azzal, hogy eltaavolodtal a lovoldozestol, akkor 1 honap, mig visszakeveredsz. Vagy felrobbantod magad es elveszted a dudalasod eredmenyet.
En nem tudom kik ulnek az E vezeto fejlesztoi kozott, de elkepzelesuk sincs, milyen manapsag egy jo uros jatek. Az Elite ota nem tanultak semmit es nem felejtettek semmit. Az X3 a maga egyszerusegevel is fenyevekkel jobb, mint az E. Sot, az Elite Frontier is az volt, ha a repulesi rendszert nem szamolom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto Pendr...
2017.02.15. 15:48
Én úgy érzem a az ED ott törekszik a realizmusra ahol abból csak unalom fakad, máshol meg a "gameplay" érv oltárán feláldozzák a realizmust de ezt is úgy teszik hogy az csak frusztrációt szül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pendra37 Avist...
2017.02.15. 17:02
Na igen. Nincs robot pilota, mert... senki nem tudja megmagyarazni. Uljel aztan nezd a szamlalot es rangasd a gazkart, mert az jatekelmeny.

Az urhajoknak van max sebesseguk. Ha lekapcsolod a hajtomuvet, akkor meg megallsz. Az urben. Gondolom a legellenallas. De igy nincs lovegtorony az urben.

A hatso hatalmas raketa fuvokak meg az elulso picik azonos impulzust tudnak.

A FA OFF newtoni repulesnek egy rossz vicc, arkadnak meg bonyolult.

A perzisztens, elo vilagegyetem egy full insta random generator mindenfele cel es ertelem nelkul. Pont, mint az encounterek. Teljesen scriptelt es statikus minden.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!