iPon Hírek

Megújult a GOG

Dátum | 2010. 09. 23.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Hétvégén leálltak a GOG.com (Good Old Games) szerverei, de ekkor még túl sok magyarázatot nem kaptunk a miértekre, úgyhogy azonnal el is indultak a találgatások. Valamelyik nagy hal megette volna a GOG-ot, mert csípte a szemüket a DRM mentesség? Nem bírták anyagilag? Nem tudtak elég játékot szerezni?

Látván, hogy milyen vad pletykák indultak el, már az új oldal startja előtt felraktak pár videót a srácok, hogy elnézést kérjenek (vigyázat az első videó eléggé fájdalmas) az átverésért. Ma 14.00-kor elindul a megújult oldal, ami rengeteg új lehetőséget biztosít majd a felhasználóknak (igen, a facebook ide is megérkezett…), ezt az utolsó két videóban szépen ki is részletezték. Ha 14 után néznétek fel az oldalra és már nem lennének ott a videók, akkor itt éritek el őket: Chapter 0 - Revival, Chapter 1, Chapter 2, Chapter 3.

Az újításokkal az oldal második születésnapját ünneplik, és mivel a friss funkciók valószínűleg nem lettek volna elég csábítóak friss tartalom nélkül, ezért kezdésként nem kisebb cím kerül a lista élére, mint a Baldur’s Gate és kiegészítője. Bizony, az oldal alapítói erről álmodoztak mióta elindultak, és íme, sikerült tető alá hozni a dolgot, és ahogy a videóban megjegyezték: ez csak a kezdet. Ámen, mi szeretjük a DRM mentes, mai rendszerekkel kompatibilis, régi jó játékokat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Zelbacsi
2010.09.23. 14:07
Mondjuk véleményem szerint elég érdekes időpont éppen délután 2 re időzíteni egy ilyet, mert olyankor "normális" (de fogtok ezért utálni) ember vagy dolgozik, vagy iskolában van...

Mindenesetre én örülök neki, hogy megy tovább a móka, mert remek kis oldal ez!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Svindler
2010.09.23. 14:08
A GOG-os srácok nem Magyarországon vannak Zel dude
Szóval van vagy 7 óra eltérés biztos.

A szerverek meg úgy néz ki nem bírták a hirtelen érdeklődést
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zelbacsi
2010.09.23. 14:10
Lengyel cégé az oldal, a 0-s videóban is franciának és lengyelnek mutatkozik be a két pap Európaiak Svindler! (Ha tévednék, hamut szórok a fejemre!)

Leálltak a szerverek? Hát én pedig azt hittem, hogy nem érünk rá ennyire meló helyett gogot nézni egész európában, délután 2kor ^^"" naív vagyok ^^"
Mire hazaérek már lehet, hogy majd megy is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2010.09.23. 15:07
De időnek EST volt megadva, szerintem a szerverek nem itt vannak. Aztán ki tudja, de ettől még a világ túloldalán reggel 7 volt. A neten nem tudsz úgy indítani valamit, hogy az mindenkinek jó legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balucsek Svind...
2010.09.23. 18:25
Az ip-address.com szerint Montrealban van a szerver, nem tudom mennyire lehet hinni neki...
Meg amúgy is sok európai irodista mind ott lóg munka közbe a neten ráérnek 14 órakkor...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!