iPon Hírek

Megújult az LG „varázspálcája”, a Magic Remote

Dátum | 2013. 01. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A továbbfejlesztett LG Magic Remote esetében még kifinomultabb hangvezérlés szolgáltatás áll rendelkezésre, amellyel még kényelmesebben, természetesebben vezérelhetjük kedvenc televíziónkat. A hangfelismerés mellett a görgetés, a mozdulat felismerés és a rámutatás funkció is rendelkezésre áll, így a Magic Remote egy igazán sokoldalú megoldás, amely hatékony televízió vezérlésre ad módot.

A továbbfejlesztett távirányító kifinomult hangfelismerési technológiájának köszönhetően a korábbinál egyszerűbben, kényelmesebben adhatunk hang alapú parancsokat a rendszerhez - ehhez használhatunk normál hanghordozást és a parancs, illetve a cím között sem kell szünetet tartanunk annak érdekében, hogy a rendszer biztosan megértse, mit szeretnénk. A hang alapú parancsokat akár beszélgetés közben is kiadhatjuk.


A Magic Remote egy univerzális vezérlési megoldásnak minősül, amellyel nem csak a Smart Televíziók, hanem a set-top boxokon keresztül a Blu-ray lejátszókon át többféle szórakoztatóelektronikai eszköz is hatékonyan irányítható.

Az okos távirányító rámutatás funkciója jól jöhet játékok alkalmával, míg a görgetés funkciót weboldalak böngészése közben fogjuk értékelni. A kicsinyítés és nagyítás funkcióval a Google Térképen való tájékozódás válik egyszerűbbé. Jó hír, hogy megfelelő kézmozdulatokkal könnyedén elérhetjük a gyakran használt menüket, illetve elvégezhetjük a gyakori műveleteket is, amivel időt takaríthatunk meg. Ha például a távirányító használatával a levegőben leírjuk a megfelelő számot, a televízió rendszere egyből kedvenc csatornánkra vált.

A friss Magic Remote mozgásérzékelős távirányító kétféle változatban kerül forgalomba. A prémiumkategóriás Cinema 3D Smart TV-k mellé csomagolt távirányító gombjai LED-es háttérvilágítással is rendelkeznek, a hagyományos Cinema 3D Smart TV modellek mellett helyet foglaló távkapcsolóról azonban hiányzik ez a funkció. A gyakran használt nyomógombok új helyre kerültek annak érdekében, hogy még jobban kézre essenek, így kényelmesebb, hatékonyabb vezérlést biztosítanak.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. atiska007
2013.01.03. 18:06
ez meg minek???
androidos (de gondolom van ios-re is app) telómról a legprofibb irányítani a tv-t, a tv-hez adott magic remote-ot nem is használom.
ofcoz LG
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nextman
2013.01.08. 13:31
Pl. a hangvezerles miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!