iPon Hírek

Megvan a Warcraft film írója

Dátum | 2009. 10. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Pókember filmekért felelős Sam Raimi rendező beszélt egy kicsit az előtte álló Warcraft filmről és felfedte, hogy a forgatókönyvet nem más, mint a Ryan közlegény megmentésének (Saving Private Ryan) írója, Robert Rodat fogja megírni.

Rodat feladata, hogy írjon egy eredeti történetet az univerzum kulcsfontosságú figuráinak főszereplésével, amiket aztán Raimi elültethet az autentikus Blizzard féle fantasy világban. "Szeretnénk nagyon hűek maradni a játékhoz, a Hordához, a Szövetséghez és az egész univerzum mitológiájához..." - nyilatkozta a rendező. A hűség egy dolog, de ettől függetlenül még eddig nem hallott, saját története lesz a filmnek.

Ezek a kijelentések elvetik tehát a múlt heti pletykákat, mi szerint a film alcíme 'Rise of the Lich King' lenne az azonos című regény történetével. Az IMDB bakizott tehát egy kicsit, azóta vissza is változtatták a film címét simán Warcraftra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. axe
2009.10.13. 19:34
VISSZA A HIRHEZ

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gatee
2009.10.13. 20:36
axe
Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz, csak azt nem értem minek írsz arról amiről fogalmad sincs... A film nem a World of Warcraft játékról készül majd hanem a Warcraft univerzum története alapján ami már milliószor le lett írva.
Személy szerint már nagyon várom és kíváncsi vagyok mit tudnak majd kihozni belőle, bár a Blizzard játékban még soha nem hibázott ami nagy szó úgyhogy reméljük filmben sem fog. Bár én speciel legszívesebben Arthast látnám a főszerepben mint Lich King.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2009.10.14. 17:29
Igazából semmi meglepő nincs axe hozzászólásában, a film úgy robbant be a köztudatba, mint WoW film (így reklámozták). Ílyen módon több embernek keltették fel az érdeklődését, mivel a WoW játékosoknak csak egy töredéke vitte végig az azt megelőző RTS trilógiát (+kiegeket).

A történet lényegét a WoWosok is ismerik, a film sztorija teljesen új lesz, ergo mindenki számára fogyasztható lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. arkman
2009.10.14. 18:15
Nemtudom, hogy honnan vetted ezt a WoW film dolgot, mivel már kezdettől fogva úgy hivatkoztak rá mint "Warcraft", az más dolog, hogy a WoW előtt játszódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.10.14. 22:11
arkman:
Csak néhány példa:

http://www.wow.com/2009/07/21/sam-raimi-to-direct-wow-movie/
http://www.wowmovie.co.uk/
http://kotaku.com/5379908/wow-movie-penned...ate-ryan-scribe

Még áraszthatnám a linkeket, hogy hány helyen írják WoW filmnek, de azt hiszem ennyi is elég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!