iPon Hírek

Megvan a Warcraft film összes karaktere

Dátum | 2014. 11. 08.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Chris Metzen elmondta, a Warcraft film a játéksorozat első részétől kezdődik majd. Míg annak idején Sam Raimi kizárólag az Alliance-re akart koncentrálni, addig az új rendező Duncan Jones már mindkét oldalt követni akarta, ez a vonal pedig jóval szimpatikusabb volt a Blizzardnak. Így a végső történet tulajdonképpen fele-fele arányban szól majd Lotharról és Durotanról.
Ami a vizuális effekteket illeti, az orkok nagy része digitális úton kerül majd a vászonra, ehhez teljes motion capture-t használnak, a grafika kialakításába pedig többek között az ILM is besegít. Duncan egyértelművé tette, hogy az orkok semmiképp nem lóghatnak ki az emberi szereplők közül, mindegyiknek teljesen valóságosnak kell lennie. Az orkok közül egy kivétel például Garona, akit élőben tudtak felvenni színésszel.
Kiderült az is, hogy melyik színész melyik karaktert alakítja, és meg kell hagyni, a felhozatal eléggé brutális lett: Lothar - Travis Fimmel (a Vikings főszereplője) Durotan - Toby Kebbel Medivh - Ben Foster Orgrim Doomhammer - Rob Kazinsky Gul'dan - Daniel Wu King Llane - Dominic Cooper Blackhand - Clancy Brown (!) Khadgar - Ben Schnetzer Lady Taria (Stormwind királynője) - Ruth Negga Garona - Paula Patton
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

20. TheRealTsL
2014.11.08. 19:35
Elég elkeserítő ez a névsor. imdb-s listávalal együtt összesen 2 olyan színész neve kerül elő, akik nem 20-as, 30-as fiatalok. Nekem ez sose jó előjel, de kivételesen ne legyen igazam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. tomchee TheRe...
2014.11.09. 00:37
Én a helyedben inkább nyugodt lennék, hogy Emma Watson nincs köztük
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. ejcy
2014.11.09. 06:37
szerintem az ez z kategóriás film lesz, nem túl várós
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. hympyke
2014.11.09. 08:01
Warcraft, mitől volna várós?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Bzsolt
2014.11.09. 09:30
A WarCraft-ból megnéznék egy filmet, de nem élőszereplőset.
Blizzard átvezető animációi mindig is nagyon jók voltak, egy hasonló színvonalú egész estés filmet összerakhatnának már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. InGen TheRe...
2014.11.09. 11:54
Miért elkeserítő? Ezek marha tehetséges fiatal színészek.

A vikingses csávó nagyon jó, Ben Foster nagyon jó, Dominic Cooper szintén. Clancy Brown-t talán nem kell bemutatni, a csávó egy legenda.

Miért vársz mindenhova 40+ éves A-listás hollywoodi színészeket?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. KaiotEch
2014.11.09. 12:53
Hát illenek is a frakciók a kiválasztott emberekhez. Látszik az a pofájukon, hogy melyikek hordások.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. TheRealTsL InGen
2014.11.09. 16:02
A 40+ az stimmel, az A-listás és a hollywoodi említve se volt, ahogyan a felsorolt színészek tudását se vontam kétségbe sehol.
A Warcraft az pont az a környezet, ami igényli az idősebb, adott esetben akár konkrétan öreg karaktereket is. Tiszta sor, hogy más fajok más tempóban öregszenek, de azért egy 4-15ezer+ éves elfnél, vagy egy 300+ éves törpénél is kicsit nevetséges lenne a fiatal színész, még nevetségesebb az öregebbre maszkolt fiatal színész.
Elég rákeresni a felsorolt karakterekre és egyből látszik miért nem stimmel ez a névsor.

Megoldják azzal, hogy a történet majd a szereplők fiatalabb korában játszódik? Volt már ilyenre példa, csak épp pozitív nem igazán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. InGen TheRe...
2014.11.09. 17:18
Öööö hát ezt nem egészen értem, mert egy 4 ezer éves elf is úgy néz ki, mintha 25 éves lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Asagrim
2014.11.09. 18:32
Mitől lenne "brutális" a felhozatal? Talán brutálisan noname. Egyetlen szereplő neve sem mond semmit, arcra 3 ismerős, és ebből csak egyetlen szereplőt tudok konkrét címhez társítani (Travis Fimmel - Vikings). Clancy Brown-t ismerem régebbről, de ZS kategóriás játékfilmek jelentéktelen mellékszereplőjeként emlékszek rá fő profilban, így például nem ugrik be hirtelen semmi konkrét cím a teljes munkásságából. Ez a Rob Kazinsky sem tett le semmi emlékezeteset az asztalra, IMDB-n kellett puskáznom honnan ismerem, a True Blood-ban a karaktere érdekes, a színjátszása átlagos volt.

A szereplőgárda egy része még pelenkába szart, mikor már a mozifilmek többségét figyelemmel kísértem, valamint 15 éve tucatnyi aktuális sorozatot nézek, szóval nem hiszem, hogy velem lenne a gond. Ezek a színészek egyszerűen senkik ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. TheRealTsL
2014.11.09. 22:01
A 15ezer évet épp Illidan és mondjuk Malfurion miatt említettem, egyik se 25 évesnek néz ki, pláne az utóbbi. Direkt csak két WoW-on kívül is ismertebbet emeltem ki, van még azért példa.
De tételezzük fel, hogy eleve nem is lesznek benne lényeges elf és dwarf szereplők. Az emberek között is akadt azért a játékokban egynéhány tapasztalt, karakteres öreg lovag. Namármost akkor ők úgy ahogy vannak, ki lesznek hagyva? Ez az én problémám vele. Egyszerűen idegen az egész lore-tól ez a fiatal srácok vs CGI orkok felállás, amit így előre sejtet a gárda.
Magánvéleményem, nyilván másnak más jön be. Szerintem ez ilyen formában bukás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. batyesz
2014.11.09. 22:20
Én pont azt szeretem, ha kevésbé ismert színészeket alkalmaznak. Így nem társul az arca semmilyen másik, róla nevezetes filmhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. BReal
2014.11.09. 23:37
Nem tudom, miért vannak páran kiakadva azon, hogy nem szupersztárok garmadája szerepel a filmben. Az elmúlt időszakból ami kapásból eszembe jut, hogy tele volt sztárokkal, a Last Vegas: De Niro, Freeman, Kline, Douglas, és akkora szar film volt, hogy hihetetlen. De ha egy picit átpörgetem a filmlexikont a fejemben, nem 1 tucat ilyen filmet találnék még.
Én csak azért nem tudom brutálisnak nevezni ezt a névsort, mert egyáltalán nem szoktam sorozatokat nézni. Aki ismerős, az számomra Ben Foster (X-Men 3-ban volt egy kisebb szerepe, ill. a Harcmező hírnökeiben volt főszereplő), Clancy Brown (a Kedvencek temetője 2 Gus seriffje azzal a zseniális szinkronnal ) és Paula Patton (MI:4-ből, finoman szólva is kívánatos darab, bár nyilván orkként nem lesz az).
Ami viszont biztos meggyőző, az a rendező személye. Ugyan még csak 2 filmet rendezett (Hold és Forráskód), de mindkettő rendkívül magas kritikai elismerést kapott. És az esetek döntő többségében ha egy rendező jó kritikákat kap a filmjeire, az nagyrészt a többi filmjére is messze átlag feletti kritikákat kap.
A lényeg: én bízom a filmben. Viszont annak nem örülök, hogy 3d-ben jön. Remélem lesz belőle 2d-s vetítés is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. blackconve...
2014.11.10. 02:02
Csak azért mert inkább amerikai hírességek már egyből le is kell írni őket? Talán esetleg utána kéne nézni, hogy eddig mit tettek le az asztalra mielőtt anonim senkik lesenkizik őket. Ez a fiatal színészek duma pedig annyira alaptalan, hogy a pofám leszakadt olvasás közben, mintha még a 19. században lennénk a filmezés kezdetén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. TheRealTsL
2014.11.10. 05:29
Látom többeknek sem sikerült felfogni, hogy a fiatal színészek kifogásolása nem egyenlő a fiatal színészek leszólásával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BReal
2014.11.10. 08:50
Tehát szerinted fiatalabb színészek átmaszkírozva vagy mocapelve nem tudnak hitelesen eljátszani idősebb szereplőket?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. m76
2014.11.10. 09:42
Az ilyen popcorn mozit csak abban az esetben vagyok hajlandó fogyasztani ha legalább egy alap eyecany faktor megvan. De ez a két latino luvnya nagyon nem győzött meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. exactly
2014.11.10. 10:55
Clancy Brown-nak kifejezetten örülök Pedig csak kevés filmben láttam - ami most eszembe jut: Kurgan a Highlander-ből, Zim őrmester a Starship Troopers-ből, Gunnar a Pathfinder-ből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Resike
2014.11.10. 12:14
A karakterek úgyis úgy fel lesznek gearelve CGI-al hogy a szemükön kívül mást nem nagyon fogsz megismerni róluk. Már most elég nehéz megmondani, hogy az első képen Dominic Cooper van.

Amúgy szerintem meg Medivh meg Garona színésze szinte telitalálat választás, a többi meg majd elválik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.11.10. 19:54
Ne haragudj meg, de te magadtól vagy ekkora nyomorék, vagy cukrot kapsz érte?

Szal neked az a király film amiben AAAAAAA****AAA**A* szereplők vannak. De még az sem elég, mert neked hallani kellet róluk.

Gondolom a Blizzcont nem nézted. Akkor nem beszélnél ekkora ökörséget mondjuk Rob Kazinsky-ről. Az a színész egy az egyben WoW fanatik. A rendező szintén WoW-os. Nagyon sok embernek van fogalma a világról ami azt jelenti, hogy tudják mit is kell eljátszani.
Gondolom az AAAAAA nevek is úgy lettek, hogy csak így paff. És ő AAAA film szereplő mert csak. Ennyi erővel minek filmképző. Mindenki hülye. A többi meg AAA.

Te is egy senki vagy. Folyatod itt a nyálad és ennyi. De neked senkik. Ők viszont ettől még nyugodtan alszanak.
Puszipábéke!

Aki netán nem látta mert nem volt jegye. Annak itt a link.

http://www.youtube.com/watch?v=yIkOZVKWjBs

Meg lehet nézni, hogy mit is jelent a film. Az meg nagy extra, hogy teli volt humorral az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!