iPon Hírek

Megvan Nicole Smith lányának apja

Dátum | 2007. 04. 11.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A kedden nyilvánosságra hozott DNS-teszt eredménye alapján Larry Birkhead az édesapja Anna Nicole Smith 7 hónapos lányának, Dannielynnnek.

”Kár, hogy ezt kell mondanom, de én megmondtam nektek” – mondta a 34 éves Birkhead bahamai háza kertjében tartott sajtótájékoztatóján. – „Én vagyok az apa. Köszönöm Önöknek a támogatást. Köszönöm azoknak, akik segítettek, hogy az ügy eljusson idáig.” – mondta elcsukló hangon. – „Nagyon köszönöm. A kisbabám hamarosan haza térhet." Arra a kérdésre, hogy mikor szándékozik hazavinni a kis Dannielynnt, azt válaszolta: „A dolgok gyorsan alakulnak, majd meglátjuk, mi lesz."

Birkhead ügyvédje, Emrick Knowles, ezután elmondta az újságíróknak: „Péntek délután visszatérünk a bíróságra. Van még egy-két ügyünk, amit el kell intéznünk." Konkrét dolgokat nem volt hajlandó mondani, de annyit elárult: „[a bíró] még nem határozott az elhelyezésről."


Howard K. Stern, akinek neve apaként szerepel a csecsemő születési anyakönyvi kivonatán, megölelte Birkhead-et, amikor elhagyták a tárgyalótermet.

„Megteszünk mindent, amit csak lehet, hogy Dannielynn érdeke szerint alakuljanak a dolgok" - mondta Stern. „És azért is megteszek majd mindent, hogy kizárólagos elhelyezéssel érjen véget az ügy." Arra a kérdésre, hogy megengedné-e a jövőben Birkheadnek, hogy az lássa Dannielynnt, Stern azt válaszolta: ”Larry meglátogathat minket és annyi időt tölthet a kislánnyal, amennyit csak szeretne."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.04.11. 14:10
A kedden nyilvánosságra hozott DNS-teszt eredménye alapján Larry Birkhead az édesapja Anna Nicole Smith 7 hónapos lányának, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!