iPon Hírek

Memóriahűtő a Thermalright kínálatában

Dátum | 2007. 10. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermalright egy új, ötletes hűtővel kedveskedik a felhasználók és az overclockerek számára: a gyártó piacra dobta HR-07 DUO típusjelzéssel ellátott memóriahűtő alkalmatosságát, amely passzív módon próbálja a memória modulok által termelt hőt elvezetni. A megoldás nem tartalmaz ventillátort, így gyakorlatilag teljesen zajtalanul teszi a dolgát.

Két memória modullal felszerelt rendszer.
Négy memória modullal felszerelt rendszer.
A Thermalright megoldása akár négy memória modul használata esetén is alkalmazható, a termékből ugyanis kétféle méret készül: egy alacsony kivitel (Type L) és egy magas kivitel (Type H), amelyek aztán kombinálhatóak, így tökéletesen ellátják a négy memóriamodullal felszerelt rendszer hűtési igényeit. A HR-07 DUO heat pipe csövei alumínium hőelvezető lapokkal és alumínium bordákkal vannak kapcsolatban: a lamellák a memória modul fölött, a két heat-pipe csövön helyezkednek el, így egy jól szellőző házban átáramlik közöttük a levegő. A HR-07 DUO sokkal helytakarékosabb kivitellel rendelkezik, mint a HR-07-es előd, emellett mégis hatékonyan képes a hőt elvezetni a memória modulokról.

A Type H méretei
A Type L méretei
A Type L kódnévre hallgató HR-07 DUO hűtő 128 x 19 x 56.28 mm-es méretekkel és 80 grammos súllyal rendelkezik, a Type H modell 128 x 19 x 85.28 mm-es, súlya pedig 85 gramm. Az újdonság hamarosan kapható kereskedelmi forgalomban, a gyártó azonban nem közölte a termék pontos árát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.26. 00:12
vissza a hírhez

A Thermalright egy új, ötletes hűtővel kedveskedik a felhasználók és az overclockerek számára: a gyártó piacra dobta HR-07 DUO típusjelzéssel ellátott memóriahűtő alkalmatosságát, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!