iPon Hírek

Méretes Gears 2 patch és térkép pakk

Dátum | 2009. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Epic lerántotta a leplet egy jelentős Gears of War 2 ingyenes patch-ről, ami várhatóan március 24-én jelenik majd meg. Behoz egy új XP rendszert a játékba, valamint ehhez kapcsolódó Achievement-eket is.

Nem sokkal ezután pedig egy prémium térkép pakkal is előállnak majd, melynek neve "Snowblind" lesz. Ez 31-én lát majd napvilágot, azaz lesz letölthető az X-box live-ról. Három teljesen új pályát tartalmaz és egy Gears 1-es remake-et is, a Fuel Depot-t.


A tapasz, vagy ahogy arrafelé hívják a hármas számú "Title Update" XP-s megoldása egy új besorolási rendszer tulajdonképpen, amely jobban érzékelteti előrehaladásunkat, fejlődésünket, mint a régi Microsoft TrueSkill rendszer (igaz még mindig lesz szerepe a TS-nek, mégha csak a színfalak mögött is).

A GameSpot-nak adott interjújában Rod Fergusson producer elmondta, hogy szerinte mennyire fontos, hogy az emberek lássák online, hogy hogy haladnak, fejlődnek a játékban. Jobban érzik magukat tőle.


Amint felkerül tehát az új update, a játékosoknak lehetőségük nyílik 100 szinten átküzdeni magukat a csúcsig, amely eredményhez az egyes meccsekből jövő XP segíti majd őket hozzá. Lesz néhány jelentős mérföldkő is ezen az úton, melyek jó néhány achievementet is az ölükbe potyogtatnak majd, ha elég kitartóak. A Snowblind pakkban pedig a 4 térkép mellett 250 megszerezhető pont is elérhetővé válik.


A tapaszban lesz egy auto-balancing adalék is, mely abban az esetben lép életbe, ha egy ellenfelünk vagy társunk kiesik a játszmából (a kiesők XP büntetést is kapnak, vigyázat!), és ilyenkor bedob helyettük egy botot. Kiegyenlítik az egyes játékmódok pontértékeit is, így például egy Annex többet fog érni mint egy sima Warzone deathmatch.

A Snowblind áráról még nem esett szó, de ha az előző, Combistible térkép pakk árából indulunk ki, akkor a 800 Microsoft pont elég valószínűnek tűnik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.03.13. 21:33
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. danee91
2009.03.14. 01:43
Még mindig sajnálom, h ez nem jön PC-re. A Gears of War számomra hihetetlen jó volt. Persze most időm sincs játszani még így érettségi előtt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Fary
2009.03.14. 10:09
én is ezt az egy játékot irigylem az x360as bandától :S meg a metal geart a ps3as bandától :S de két játék miatt nem fogok megvenni két konzolt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Blade0012
2009.03.14. 10:13
Én még mindig bízok benne, hogy megkapjuk pc-re...ahogy a Fable 2-őt is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.03.14. 20:47
Én annyira nem aggódnék, ha kicsavartak belőle mindent boxon, akkor könnyedén átdobják PC-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!