iPon Hírek

Merevlemezhűtő Scythe-módra

Dátum | 2008. 06. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Scythe neve bizonyára sokak számára cseng ismerősen, a japán gyártó minőségi, rendkívül jó teljesítménnyel rendelkező processzorhűtőkkel van jelen a piacon. A vállalat most egy új termékkel jelentkezik, ami ugyan nem a processzor hűtését szolgálja, ám mégis rendkívül hasznos: a legfrissebb termék nem más, mint egy merevlemezhűtő, amely Ita Kaze néven kerül kereskedelmi forgalomba.
A gyártó különlegessége egy ventilátoros megoldás, amelyet a merevlemez aljára lehet felrögzíteni. Az egység 106 x 101,6 x 13,5 mm-es méretekkel rendelkezik, az alkalmatosságon található ventilátor meglepően nagy: az egység 100 mm-es átmérővel rendelkezik. A nagyméretű ventilátor halkan teszi a dolgát, mindössze 14,5 dB-es zajszinten üzemel, ám jelentős mennyiségű, mintegy 25,875 m3 levegőt képes megmozgatni egyetlen óra leforgása alatt. Az Ita Kaze egy pehelysúlyú megoldás, az egység mindössze 105 grammos súllyal bír.
A gyártó legfrissebb termékének szállítása már megkezdődött, az Ita Kaze névre hallgató merevlemezhűtő várhatóan 6,95 eurós áron lesz megvásárolható. Az újdonság magyarországi árával és forgalmazásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. A hűtőalkalmatosság mindenesetre meglehetősen jónak tűnik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.06.02. 18:39
A tányér a külső részt is átforrósítja. Ezért kell külső légventillátor, vagy vízhűtés neki. Fogd meg a winyót kívülről, érezheted mennyi a hőfoka. 35 celsius fok fölött kezd rizikós lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!