iPon Hírek

Metal Gear Solid 5 - Kiefer Sutherland az új Snake

Dátum | 2013. 06. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Tegnap szépen csendben lement a Konami pre-E3-as videója, melyből megtudtuk, nagyjából mire készül a kiadó a következő időszakban. A legfontosabb információk persze két játékról, a Metal Gear Solid 5-ről, és a Castlevania: Lords of Shadow 2-vel kapcsolatban derültek ki. Metal Gear Solid 5 1984-ben játszódik, tehát gyakorlatilag a harmadik részt folytatja, nem pedig a jövőben játszódó negyediket. Snake (Big Boss) itt már 49 éves, ami azt jelenti, hogy Kojima mester egy olyan színészt szeretett volna választani, aki ezt a kort megfelelően vissza tudja adni. Ez sajnos azt jelenti, hogy elbúcsúzhatunk Snake eddigi hangját adó David Haytertől (legalábbis erre az epizódra), helyette pedig érkezik Kiefer Sutherland - akinek brutálisan kemény hangját valószínűleg sokan ismerik a 24-ből és a Fülke című filmből, így megfelelő választásnak tűnik. Sutherland saját elmondása szerint nem szokott játszani, de még ő is tudott a Metal Gear Solid-sorozat létezéséről, és annak hatalmas sikeréről, így örömmel vállalta a feladatot. Nem csak a karakter hangját fogja adni, hanem a ma divatos teljes motion-capture-t is ő csinálja, beleértve az arcmimikát is. Kojima szerint a játék más témákat fog boncolgatni, mint az elődök, előtérbe kerülnek a faji kérdések, és a bosszú. Még felnőttesebb, érettebb, sötétebb és érzelmesebb sztorira számíthatunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Shinjiii
2013.06.07. 15:30
Akkor mit beszélt David Hayter össze-vissza Twitteren, vagy hol a fenében, hogy izgul az E3 miatt? Leszívhatna a Konami. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95
2013.06.07. 15:31
Csak jelenjen meg PC-n és a Rising is, ha már beígérték. A Peace Walker és a Guns of the Patriots úgyis a Snake Eater sorsára jut pár éven belül és lehet is tolni asztali géppel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.06.07. 16:05
Shinjiiii:

Hideo Kojima meg az MGS körül mindig mennek az ilyen elszólások, amik aztán mégsem úgy lesznek, vagy mégis úgy lesznek. Majd meglátjuk mire gondolt, most már jövőhéten kiderül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.06.07. 23:20
Reméljük... Mindenesetre csalódott vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mrnobutada...
2013.06.08. 21:02
Oké oké hogy Kiefer Sutherland, de nekem Snake hangja Hayter marad mindig is. Szerintem ment volna neki is mert az Old Snake hangját is elég jól előadta. Remélem Kojima csak szívat megint mindenkit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2013.06.10. 12:46
Shinjiii

Mondjuk ugye elvileg Big Boss fia Snake ... és ha az idősödő BB jön a képbe, akár még Snake is előkerülhet valahogy ........ és akkor neki is kell hang
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!