iPon Hírek

Metal Gear Solid: Ground Zeroes bejelentés

Dátum | 2012. 08. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hideo Kojima lerántotta a leplet a Metal Gear Solid: Ground Zeroes-ról, a széria 25 éves évfordulóján Tokióban. A játék az új Fox motort használja majd, illetve már használja is, mert már valós idejű futás közbeni bemutatót is kaptunk belőle (már akik ott voltak a helyszínen).

Aki látta, az le volt nyűgözve. Az IGN tudósításában elcsíphettek néhány másodpercet a játékból, mely akár nyílt világú is lehet (ez még nem megerősített).
 


"Snake csúszott-mászott, elkerülte az ellenőrző fényeket, megölt egy őrt, dzsipet vezetett, helikoptert hívott, hogy kivonják..." - írja az egyik alaposan meggyőzött Twitteres. "Metal Gearnek hangzik, de az egész mérete és atmoszférája...Hűha."

A demó a meglévő információk szerint PC-n futott, jelen generációs cuccokkal meghajtva.

Kojima nem mellesleg megerősítette a Metal Gear Solid film készültét is, melynek producere Avi Arad (Columbia Pictures) lesz.

Ez eddigiek mellett feltűnt még a mobilos Metal Gear Solid: Social Ops is. 
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. HUFEUR
2012.08.30. 15:25
Úgy tudom a filmet nem a Marvel csinálja, még csak Avi Arad a fix ember, itt se látni sehol, hogy Marvel:
http://playstationcommunity.hu/@store/note/gallery/img/0/0/40/40668.png
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Kuraudo
2012.08.30. 16:12
Avi Arad lesz a producer, aki Marvel filmproducerként "híresült" el. Azért nagyon remélem, hogy (hangulatra) komolyabb termék lesz a film mint a Savember vagy Hosszúállók...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DogTheDog
2012.08.30. 20:09
A Vasember es a Bosszuallok is tokeletesen illeszkedik a kepregenyekhez.Annyira komoly a film,mint az alapanyag.Az MGS film is tele lesz majd Kojima fele trademark poenokkal,meg eldugott sexmagazinokkal-kepekkel.Az MGS sem full sotet komorsag.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. DogTheDog
2012.08.30. 20:10
HUFEUR:

Azt hittem,te csak komolyabb oldalakat nezegetsz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kuraudo
2012.08.30. 23:39
DogTheDog: nem is az alapanyaggal van a bajom. A Marvel filmek hozták/hozzák azt, amit kell. Példának okáért Start vicces, macsó jelleme remekük átjön. Mégis, valahogy nekem más súlycsoportnak tűnik egy MGS film mint egy szuperhősös film. Plusz, a játék átirat mindig rizikós alap volt. Kevés jól sikerült adaptáció van sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2012.08.31. 01:59
Kuraudo:

Ezt tudom, de csak azért, mert Marvel-nek pár filmjénél producer volt még nem a Marvel csinálja a filmet, ennél kevesebb köze nem is nagyon lehetne hozzá.

DogTheDog: PSC-nél komolyabb magyar oldalt nem nagyon ismerek (gamer365 nem valami szimpatikus, még ipon jó lenne, de ez meg nem kimondott gamer oldal).

Kuraudo:
MGS tényleg más súlycsoport, de a producer nagyjából csak a pénzt hozza (bár pont a pénz miatt van is azért beleszólása), de egy jó rendezővel (Kojima mehetne is) remélhetőleg sikerül is egy komolyabb szintet megütni. Bár nincsenek nagy reményeim, jó film még nem készült játékból, csak a Ground Zero sikerüljön jól (rossz MGS játék meg még nem készült), abba úgy is lesz annyi átvezető videó, amennyi idő alatt 4 filmet is meg elhet nézni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Arokh
2012.08.31. 05:11
Szerintem ha eltolják a filmet, akkor a japán kamikaze gamerek egyből célba veszik a felelősöket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kuraudo
2012.08.31. 10:23
HUFEUR: ámen .
Az átvezetős dolgokról nekem mindig a Final Fantasy VII Advent Children ugrik be. Az MGS játékok átvezető videó mindig is zseniálisak voltak, innen már csak egy nagyobb lépés lenne egy FF-hez hasonló, egész estés CGI film.
Véleményem szerint ez ugyanígy él a Warcraftre is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!