iPon Hírek

Metal Gear Solid történelem és MGR: Revengeance előzetes

Dátum | 2011. 12. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Konami új Metal Gear Solid oldalán megismerkedhetünk a sorozat bonyolult és szerteágazó, több mint 200 éves történelmével; a tájékozódást interaktív idővonal, navigációs pontok és médialejátszó modul segítik. Lehetőség van arra is, hogy saját MGS emlékeinket, élményeinket, képeinket megosszuk a nagyvilággal. Az idővonalon a sorozat atyjának, Hideo Kojimának emlékeivel és meglátásaival is találkozhatunk.

A Metal Gear Solid 1998-ban jelent meg PS-re, és sikere nyomán rengeteg folytatás látott napvilágot. A második rész 2001-ben jött ki PS2-re, és több mint 7 millió példányt adtak el belőle. Az előzményekkel foglalkozó 2004-es Metal Gear Solid 3-ból 3.96 milliót adtak el. A PS3-as Metal Gear Solid 4 2008-ban jelent meg, a PSP-s Metal Gear Solid: Peace Walker 2010-ben. A jövőre megjelenő, akcióorientált Metal Gear Rising, amelyet nem Kojima cége, hanem a Platinum Games készít, nem tekinthető az MGS sorozat részének. Sok rajongó hangoztatta is az efelett érzett aggodalmát. Kojima megnyugtatott mindenkit, hogy készít majd egy olyan MGS folytatást, amely a régiekhez hasonlóan a lopakodós elemeket helyezi előtérbe. Persze erre még várnunk kell, mert Kojima még rejtélyes Project Ogre nevű új játékán dolgozik.
 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. HUFEUR
2011.12.14. 15:51
Hülyeségnek tartom ezt a kis történelem programot.
Aki nem játszott vele, annak nem hiszem, hogy olyan izgalmas lenni elolvasni ezt-azt, aki játszott vele, az legalább 7-szer végigvitte, és mindent fejből vág.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2011.12.19. 10:42
Ez egy kicsit b*zdmeg! Nagyon durva! Azt már látom, hogy nem Metal Gear Solid feeling, de valami eszméletlenül jó! Ez a sok vér, ultrabrutálissá teszi, biztos lesz rajta valami parental control, hogy mondjuk színes virágokká esnek szét a testrészek, ha a kisfiad játssza Engem meggyőzött! Amikor megláttam, hogy Platinum Games, akkor felcsillant a szemem, ők jókat szoktak csinálni! A cég az egyedi, egyszeri játékairól híres, nem csinálnak második részeket, mindig valami újat nyújtanak: Bayonetta, Vanquish, MadWorld...

Ilyen történelmi cucc van PS3-ra is, de nekem nem lett sokkal tisztább a dolog. Nem tartom hülyeségnek, mert segíthet eligazodni kicsit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!