iPon Hírek

Metro: Last Light

Dátum | 2011. 05. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A korábbi domain név lefoglalások nem voltak véletlenek. Ahogy arra számítani lehetett, a Metro 2033 folytatása új alcímet kap: Metro: Last Light. A THQ ezt is a már többször emlegetett befektetőknek tartott konferencián ejtette el.

Téma volt még a játékkal kapcsolatosan, hogy bár az orosz metróban játszódó zombiszörnyes shooter meglehetősen jól sikeredett darab lett, mégsem fogyott olyan jól a pénztáraknál. A kiadó ezúttal több pénzt és figyelmet szentel a fejlesztő 4A-Gamesnek, hogy megfelelően csiszolt játékot tudjanak az asztalra tenni. Mindehhez természetesen nagyobb reklámkampány is jár majd.

Még pletyka, de rebesgetik azt is, hogy a játékot ezúttal nem csak PC-re és Xbox 360-ra, de PS3-ra is kihozzák. Már csak az a kérdés, hogy milyen lesz a port.

A Metro 2033 tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. mythbuster
2011.05.05. 21:25
Kiváncsi vagyok mikor jelentik már be végre a Metró 4-et ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Sturmtiger
2011.05.05. 22:23
Az első része isteni volt, nagyon megfogta a könyv hangulatát, bár én kevesebb felszíni rohangálást tettem volna be De Epic, ha a következő is ilyen lesz már rendelem is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. dlaccc
2011.05.05. 22:37
Grafikára inkább már nem, csak optimalizálásra kéne gyúrni.. Ha elődjénél is nagyobb gépigénye lesz az biztos megint zsebbe kell nyúlni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. exec79
2011.05.06. 01:04
Miért nem fogyott? "Csőben" mész végig, a variációk a végigvitelhez = 1, az ígéretek fele sem lett betartva, AI olyan buta hogy már fáj. Amúgy nem rossz játék de ne várjanak tőle csodát, egyszervégigvivős, szép grafikájú, érdektelen sztoris shooter.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. exec79
2011.05.06. 01:06
ja lemaradt a néma főszereplős, (najó nem teljesen mert a töltőképernyőn beszél) csak te, az utolsó senki mentheted meg a világot fajta
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Movolif
2011.05.06. 01:28
mythbuster: asszem annak elkészülte túlszárnyalhatná DukeNukemForevert is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Sturmtiger
2011.05.06. 18:10
Variációk száma ha csak az endinget nézed amúgy 2. De a pályák megoldására is több variáció van. illetve az a kis senki nem menti meg a világot, mint ahogy a könyvben sem, csak elodáz valamit ami a köv. részben jön...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. benczeb90
2011.05.09. 23:57
exec79

én is ugyanezt éreztem. végig se vittem, feltettem inkább a stalkereket megint
utálom a csőjátékokat ahol megszabja hogy mikor mozoghatsz merre nézhetsz merre mehetsz, mikor mit tehetsz. a lehetőségek száma 1. utálom a béklyókat...pedig a hangulata tökre tetszett. meg a grafika is királyra sikeredett. de amikor már 23adjára próbáltam nem meghalni elegem lett. walkthrough megnézése után is megfulladt az emberem párszor mire rájöttem hogy az ajtó egy bizonyos pontjához állok, csak akkor triggereli a következő 'jelenetet'. ha nem oda állok, ajtónyitás közben megfulladok. mire megcsináltam, végképp el is ment a kedvem a folytatástól.

alig várom a stalker 2-t! vége lesz a vizsgaidőszaknak, végigtolom az eddigi 3 részt annak ellenére végigtoltam az 1. 2 részt hogy végig bugokkal küzdöttem. legalább 100 mentés kellett mert korruptolta az utolsó mentést is néha...de nem volt csőjáték, ezernyi lehetőség plusz a páratlan hangulat és atmoszféra...nehéz volt, de baromi jó volt...ellenben ezzel a szerencsétlenséggel. remélem a következőben sokkal nagyobb szabadkezet kap az ember és nem leszek állandóan annyira féken tartva és behatárolva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. benczeb90
2011.05.10. 00:09
na pozitívum viszont a hangulat meg az atmoszféra, a bejárható kevés helyek nagyon poszt-apokaliptikus összképe. ezek nagyon tetszettek. meg az emberek beszélgetése. de ezeken kívül asszem minden más jobban teteszett a stalkerekben.
ja és mondjuk nem kellett annyit újraindítani a gépet a bugok/kifagyások miatt mint az 1-2. stalkernél ^^ a CoP-ot már rovartalanították
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.05.11. 22:00
A Metro 2033 megért egy misét szerintem nagyon jó játék lett. (Valőban csőszerű de emberek ez egy Metró! ) Viszont sokkal jobb hangulata van mint bármelyik mai FPS-nek, bár a könyv által teremtett atmoszférát nem adja vissza egészen. Ami számomra nagyon tetszett a játékban azok a kis apró dolgok amikre odafigyeltek. Például a játékban Artyom órája a pontos időt mutatja, a számítógép órája alapján. Illetve a gázmaszk amellett hogy idegesítő dolog ha elfogy a filter szépen párásodik, és szinte nem lehet tőle látni egy rázósabb résznél. A 2034-et még nem olvastam, de ha legalább ilyen lesz a belőle készült játék akkor kell!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!