iPon Hírek

Mi is történt a Mega Man Legends 3-mal?

Dátum | 2011. 09. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Keiji Inafune felajánlotta, hogy befejezi a lapátra tett Mega Man Legends 3 projectet, de a Capcom visszautasította az ajánlatát. Inafune Capcomtól való távozása után tett ajánlata arról szólt, hogy Comcept nevű új cége fejezné be a játékot.

"Még távozásom előtt közöltem velük, hogy saját, független céget alapítok, és új cégemmel hajlandó vagyok szerződést kötni azoknak a projecteknek a befejezéséről, amelyeket a Capcomnál elkezdtem" – nyilatkozta Inafune.

"Nem is kötöttem más kiadókkal szerződést, arra az esetre, ha a Capcom elfogadná az ajánlatomat. Szerettem volna befejezni azokat a projecteket, amiket elkezdtem, de nem jött össze a dolog."

Inafune fájlalta, hogy idejekorán távoznia kellett, de képtelen lett volna a kiadónál maradni.

"Túl fáradt voltam. Azért hagytam ott a Capcomot, hogy feltöltődjek energiával, és aztán újúlt erővel ebben az új felállásban folytassam, de úgy látszik ebből nem kértek."

Keiji Inafune 1987-ben csatlakozott a Capcomhoz, ahol először illusztrátorként, később producerként is dolgozott, a Mega Man sorozaton kívül többek között olyan játékokon, mint a Street Fighter, a Resident Evil, és a Rockman sorozat darabjai, valamint a Legend of Zelda: Minish Cap és a Dead Rising.

Inafune 2010 végén lépett ki a Capcomtól, és úgy nézett ki, a cég nélküle is befejezi a Mega Man Legends 3-at, egészen 2011 közepéig, amikoris bejelentették, hogy a játék mégsem készülhet el.

 Mega Man 2007-ben ünnepelte 20 éves születésnapját

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!