iPon Hírek

Mi lehet a Frictional Games új játéka?

Dátum | 2013. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Machinarium és a Amnesia: Dark Descent után nem csekély izgalommal várjuk a Fricitional Games új címét, melyhez megjelent egy újabb élőszereplős teaser videó is. A SOMA néven futó játékról egyelőre csak annyit tudunk, hogy a jövőben játszódik és nagy valószínűséggel PS4 exkluzív lesz. A korábbi videóban, ami a Vivarium kódnevű esetet vezette fel, egy hatalmas gépet láthattunk, rengeteg kábellel, gombbal és kallantyúval, egy nagy monitorral a közepén. A fura masinára egy Peter Strasky nevű gépész talált rá egy mentőakció alkalmával. A gép leállt ahogy kivették a tartódobozából, a származása ismeretlen. Mivel feltűnését talány és bizonytalanság övezi, úgy határoztak, hogy darabjaira szedik. Az eset akta szerint volt néhány sérült vázlat is, a gépet így első körben karantén alá helyezték. Egy Imogen Reed nevű mérnök kérvényezte, hogy tanulmányozhassa, amit engedélyeztek is neki. Itt kezdődik az első videó:
A SOMA: Item #4017 - "Mockingbird" kódnevű második videó megtekintése előtt kijár egy figyelmeztetés, ugyanis ebben már előjönnek a Fricitionalra jellemző felkavaró jelenetek és némi káromkodást is tartalmaz.
A játék megjelenését még 6 hasonló rövid részlet előzi meg, amennyiben csatlakoznátok a fejlesztőcsapat rajongóihoz a játékkal kapcsolatos találgatásokban, irány a hivatalos honlap.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mikej95
2013.10.07. 20:38
Na akkor nem csak a The Chinese Room-ot fizette le a Sony.

Szerk.:
Van egy felesleges i betű a címben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. LechooEdy
2013.10.07. 21:47
Nagy durca lesz, ha nem jön csak PS-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mainframe
2013.10.08. 01:05
Ez is nagyon erősnek ígérkezik, már most várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.10.08. 15:32
Végre volt időm végignézni a videókat. Elég kemény: haláljósló, agyondrótozott monitor és egy robot öngyilkos és kannibál(esetünkben robotevő) hajlammal, ami mindent tud, amit egy létező élő ember. Para.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!