iPon Hírek

Mi lesz az inXile következő játéka?

Dátum | 2014. 12. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A veteránokból álló inXile, a már megjelent Wasteland 2 és a jövő év végén megjelenő Torment: Tides of Numenéra fejlesztője új játékon kezdett dolgozni, melyet csak jövőre fognak hivatalosan bejelenteni. A Wasteland 2 projekt vezetője, Chris Keenan a játék Kickstarteres oldalán írt az új darabról. "Amellett, hogy folyamatosan finomítunk a Wasteland 2-n, én, és a stúdióban még páran elkezdtünk dolgozni egy másik RPG-n, amelyet már egy ideje szenvedélyesen követelnek tőlünk. A folyamatnak még csak a legelején járunk, de jövőre több hírrel is szolgálhatunk." No akkor nézzük, mi lehet az a játék, amit olyan sokan szeretnének látni a csapattól! Még egy Torment játék? Nem valószínű, hiszen a Numenéra még meg sem jelent. Vagy talán egy újabb Bard's Tale kaland? A stúdió által készített 2004-es játéknak még nincs folytatása. Sokan abban reménykednek, hogy a stúdió alapítója, Brian Fargo megegyezik a jogtulajdonosokkal és egy újabb Fallout játékot készít, bár erre mi nem alapoznánk. Keenan elmondta, hogy amellett, hogy a már megjelent Wasteland 2-őt támogatják, a csapat nagy része átment a Tormentet készítő részleghez, hogy teljes munkaidőben dolgozhassanak a darabon, de a Wasteland 2 sem maradt árván, van még vele tennivaló. A közeljövőben a játékegyensúlyt fogják finomhangolni és elvarrják az el nem varrt szálakat. Erről Keenan a következőket írta: "Ez a folyamat könnyen lehet, hogy egy hónapot is igénybe vehet (említettem már, hogy milyen hatalmas ez a játék?), ezért a frissítések között nagyobb időre van szükségünk." Ti milyen játékot szeretnétek látni az inXile-tól? Alant kedvenc nótánk a The Bard's Tale-ből:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. eriol
2014.12.05. 16:38
Hát be kell vallanom, a WL2 szerintem kifejezetten gyenge lett. Így nem tudom milyen játékot várnék még tőlük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.05. 17:55
így érzem én is... nem ragadott magával, nem tudom beleélni magam, nem ülök előtte órákat... persze lehet, (sőt biztos) hogy én is változtam az első Falloutok óta, de valami nagyon hiányzik a Wasteland 2 ből nekem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. eriol LGx
2014.12.05. 18:43
Én még most is játszok hasonló játékokkal ha találok (WL2 előtt Stalker: Misery). Nekem WL2 100 óra volt 1 végigjátszásra. Játékstílusra valahol a Fallout 2 és a Gorky 17 közé esett, de egyik hangulatát se hozza. Valahogy pont rosszul sikeredett a keverék, és akkor ne is beszéljünk a bugokról, fegyverek és a harc teljes kiegyensúlyozatlanságáról a stat/perk, stb pontok kidolgozatlanságáról, az rpg rész sekélyességéről mind karakter/item/történet oldalról... Hardon toltam végig, 2 "nehéz" harc volt. Egyedüli pluszpont, hogy a sztoriban pár eldugott helyen volt pár jó pillanat.
Bevallom, én egy továbbfejlesztett Fallout 2 -t vártam, de csak elvettek belőle, semmi pluszt nem adtak hozzá. Ha meg próbálok rá valami különálló játékként tekintek, a véleményem, hogy elég béna lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Meteoreso
2014.12.05. 21:12
Az a baj a Wasteland 2vel hogy kiderült nem tudnak 3D ben programozni.
Egy megvett gyenge motorral készült amit már PS re ingyen vágnak utánad csak fejlesz rá.
Azonkívül nem volt szerethető oldal. Sok degenerált népség a wastelandban amiért nem is kár.
Nem tudom a Fallouton miért ülnek évek óta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010
2014.12.06. 09:56
A kicseszett kaki Unity3D Engine-t elfelejthetnék már...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hympyke
2014.12.06. 10:53
Eddig 120 órám van a wasteland2-ben. Nekem pl tetszik, tény hogy nem egy fallout de az már 97-ben 3 millió dollárból jött össze. A WL2-nek is ennyi jutott ha jól emlékszem de ez a 3 millió dollár már nem az a 3 millió ami 97-ben volt.
Ha jön új játékkal a studio én meg fogom nézni amennyiben érinti a zombis/poszt-apokaliptikus/túlélős érdeklődési körömet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.06. 11:49
Szerintem a jó ötletek és a hangulat megléte nem pénz kérdése. Az ugyanúgy igaz a játékok világára mint a filmekére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke eriol
2014.12.06. 12:42
Jah persze, meg vilégbéke jah...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!