iPon Hírek

Mi lesz The Incredible Adventures of Van Helsing II-ben?

Dátum | 2013. 12. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A hazai Neocore Games csapata megosztotta velünk, mi minden jóra számíthatunk nagysikerű játékuk, a The Incredible Adventures of Van Helsing folytatásában. A trilógia második része nem csupán új pályák és szörnyek gyűjteménye lesz, megmarad benne minden, ami jó volt ez első részben, még többet kapunk a jópofa párbeszédekből, a humorból, az easter eggekből, és persze lesznek újdonságok is. Nézzük meg részletesen is, mire számíthatunk! Három játszható kaszt: a gothic-noir kaland folytatásában a távolsági és közelharci szakértelmeket használó klasszikus Hunter, a mágiát használó Thaumaturge és a halálos eszközök mestere, az Arcane Mechanic közül választhatunk. Hunter's Lair: újból lesz saját főhadiszállásunk, ahol tárolhatjuk az összegyűjtött zsákmányt, kereskedhetünk az NPC-kel, alkímiai laboratóriumot működtethetünk és új küldetéseket szerezhetünk szövetségeseinktől, akik csatlakoznak az ellenálláshoz. Kibővített tower defense minijáték: ismét meg kell védjük főhadiszállásunkat a hullámokban támadó ellenfelektől, csapdákat helyezhetünk el a stratégiailag fontos helyeken, de ezúttal már továbbfejlesztett játékmechanikákkal és opcionális melléküldetésekkel. Az ellenállás megszervezése: A Borgoviai Ellenállás vezetőjeként részt vehetünk csapataink és szövetségeseink mikromenedzselésében, továbbfejleszthetjük az ellenállók felszerelését, vagy olyan zsákmányra kereshetünk, amely segít erősebbé tenni őket. Rage rendszer: a nagy tetteinkért kapott Rage pontok elköltésével három szakértelem módosítót tölthetünk fel 8 aktív szakértelmen, tovább erősítve azokat. Egyedi útitárs: ismét Lady Katarina, a csípős humorú kísértet lesz útitársunk és segítőnk, saját képességekkel, beállításokkal és két szakértelem fával. Fragmentation rendszer: a tárgyak készítésén, esszenciákkal való feltápolásán és enchantolásán kívül újfajta lehetőségünk lesz tárgyain kedvünk szerinti átalakítására. Az artifaktokat széttörhetjük mágikus alkotóelemekre, melyekből mágikus rúnákat készíthetünk, és ezek segítségével tovább erősíthetjük tárgyainkat. The Beast in the Lair: kalandjaink során találkozhatunk a Kimérával, amely egy mesterségesen létrehozott nem evilági lény. A Kimérát megszerezhetjük magunknak, továbbfejleszthetjük képességeit, és megidézhetjük a harcba, vagy elküldhetjük kincsekre vadászni. Trófeák: főhadiszállásunkat a megszerzett trófeákkal díszíthetjük, melyeknek hatása lesz a világra: erősíthetik szövetségeseinket, vagy Katarinát, aki még pusztítóbb kísértetté válik. Multiplayer: PVP módban 8 játékos mérheti össze egymással erejét. A kampányt az előző részhez hasonlóan ko-opban is végigjátszhatjuk, ehhez 4 játékos szükséges. Az kitűnő akció RPG-ről szóló részletes értékelésünket itt olvashatjátok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Terror
2013.12.13. 20:41
Remélhetőleg steampunk helyett most már igazi fantasy, alakváltós, élőhalottas koncepcióban lesz részünk. Esetleg lesz egy-két valós helyszín is, ha már a térkép szerint Borgovia = Brassó. Erre így már elismerően bólogatnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. j.panzer
2013.12.13. 21:40
Én egy d***ató vámpír lányt kérek bele, akkor megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. AxoPy
2013.12.13. 21:55
szvsz az első rész borzasztó gyenge volt, hátha bármivel tudnak rajta javítani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. scsabi
2013.12.13. 23:45
Ha nem steampunk lenne, akkor nem a The Incredible Adventures of Van Helsing folytatása lenne, illetve nem akarok lobogó dudájú főhősnőt, Van Helsing és Lady Katarina az eddigi legjobb páros ebben a műfajban, és szerintem baromira jó volt az első rész. Ez az első játék, aminél nem sajnáltam a pénzt a DLC-kre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. croix
2013.12.14. 12:41
Jó volt az első rész, csak nekem túlságosan rövid, alig pár óra alatt gond nélkül végigtoltam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BReal
2013.12.19. 08:19
Jó volt a bemutató a PlayIT-en, sok sikert a csapatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!