iPon Hírek

Mi történt a Jumpgate Evolution-nel?

Dátum | 2010. 12. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A játékot hiába várjuk már egy ideje és sajnos most sem szolgálhatunk jó hírekkel a sci-fi MMO rajongóknak. A kiadó Codemasters ugyanis nem olyan rég beperelte a fejlesztő NetDevilt és anyavállalatát (Gazillion), mivel nem voltak képesek időre hozni a játékot.

A terv szerint még 2009. február 24-én kellett volna startolni a Jumpgate-nek, de ez azóta sem következett be. A kiadó Codemasters most kártérítést vár az után az 1,4 millió dollár után, amit eddig a játékra költött abban a reményben, hogy az egy nap elstartol. Alternatív megoldásként hajlandó részesedést is elfogadni a NetDevil és a Gazillion cégből a pénzért cserébe.

A Jumpgate már egyszer eljutott a béta szakaszig, aminek a bejelentését követő reakciók alapján mondhatjuk, hogy nagyon is lenne igény egy egyszerűbb űrhajós MMO-ra a végletekig komplex EVE Online mellett. 2 hónappal a beharangozás után már 250.000 feliratkozót számláltak a tesztre Európában és Észak-Amerikában.

Az MMO legelső hivatalos megjelenési dátuma még 2008-ra volt téve, utoljára pedig 2009 júniusára ígérték. A dátum helyén jelenleg egy "Hamarosan előrendelhető" felirat ékeskedik. A tesztre még mindig jelentkezhettek... A hivatalos honlaphoz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. nedcoleman
2010.12.08. 20:26
Én anno jelentkeztem a bétára. De ezek szerint várhatom... Egyébként jó kis game lenne ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. aragon89
2010.12.09. 14:27
eszembe juttatja, mennyit játszottam a Freelancerrel!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Xeon
2010.12.10. 15:21
nem vok nagy MMo szakértő, de ez ugye nem feltétlenül jelenti, hogy ez is olyan játék, h arra kattintok és akk azt lövi ugye? ezt lehet irányítani joyyal v vmi? (mongyuk vki aki játszott a bétával az megmondhatná)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!