iPon Hírek

Mi újság a Crimson Dragonnal?

Dátum | 2013. 01. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Panzer Dragon által inspirált Crimson Dragon demója rövid időre véletlenül felkerült a japán Xbox Live Marketplace-re, és egy szemfüles rajongó kipróbálta, és meg is örökítette kalandjait. A demó azóta eltűnt, de a film még mindig látható Youtube-on. Ez a demó egyébként megegyezik a tavalyi PAX-on bemutatottal, de most legalább kiváló minőségben is megtekinthetjük.

A játék megjelenésének kitűzött dátuma eredetileg 2012. június 13-a lett volna, de elhalasztották. A Microsoft nem közölte, hogy miért, de megnyugtattak mindenkit, hogy a franchise fontos a számukra, és nem tették lapátra a játékot. Ezt alátámasztja, hogy időközben a sorozatból egy másik játék is megjelent, a Crimson Dragon: Side Story. Lehetséges, hogy a Kinect lenne a késlekedés oka? Ha az alkotók és úgy érzik, hogy a jelenlegi technológia nem alkalmas a játékhoz szükséges összetett és precíz irányításhoz, érthető, hogy elhalasztják a megjelenést. Lehetséges, hogy a Crimson Dragont már csak a következő generációs Xbox-on, Kinect 2.0-val élvezhetjük? Vagy a demó véletlen felkerülése már a megjelenés közeledtét jelezné?

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. zorrd023
2013.01.05. 18:30
Megérthetnék már hogy kinect-re egy két "ugra bugra" játékon kívül a többi nem működik jól. Egy egy sport játék táncolos ezek ok hogy ár írják. De komolyabb gamet vagy ha kikapcsolódna az ember nem fog úgra bugrálni a tv előtt. Főleg ha bizonyos irányítás a kinectel kb akadályozza hogy élvezze a játékot mert nem is látja a derék tekergetéstől. Erről a gameről meg annyit hogy kb egy vadászgép vagy valami olyasmi sárkány bőrben mert azok a bemér 6-8 célpontot aztán sorozatosan lő kissé szánalmas
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!