iPon Hírek

Mi újság a Trion háza táján?

Dátum | 2012. 01. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Szép nyereséggel zárta a tavalyi évet a Trion: a Rift 10 hónap alatt 100 millió dolláros hasznot termelt. Sokan aggódtak, hogy az SWTOR indulása a játék halálát fogja jelenteni, de nem így történt. Karácsony környékén érezhető volt a népességcsökkenés, de azóta rendeződtek a dolgok. A cég most arra készül, hogy meghódítsa a Dél-Koreai és Kínai picot: a Rift április és június között debütál Dél-Koreában, Kínában pedig valamikor 2012 második felében. Ezen kívül javában folynak a munkálatok az End of Nation MMORTS-en és a Defiance című multiplatformos MMO shooteren, amelynek játékbeli történései fogják alakítani a Syfy tvcsatorna filmsorozatának világát.

Februárban érkezik az 1.7-es Rift patch a Carnival of the Ascended amely többek között új kétfős Krónikát, rég várt PVP átalakításokat, és felturbózott PVE cuccokat is hoz, a szerepjátékosok örömére pedig bevezetik a virtuális esküvőket, melyeket az új házasságkötő instákban lehet lebonyolítani. A patch után pár héttel nagy eseményekre (és sárkánylufikra!) számíthatunk, a játék ugyanis márciusban fogja ünnepelni egyéves születésnapját.

A Trion Valentin/Bálint napon Guiness világrekordot készül felállítani a 24 óra leforgása alatt megkötött virtuális házasságok kategóriájában (ha eddig nem létezett ilyen kategória, ezentúl fog). A rekordkísérletben azok vehetnek részt, akik február 14 és 15 között összeházasodnak a játékon belül, és nem válnak el az esemény végéig. A pontos részletekről, feltételekről és az eseményhez kapcsolódó nyereményjátékról bővebben itt olvashatunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!