iPon Hírek

Michael, hova szeretnél ma utazni?

Dátum | 2008. 06. 24.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Knight Rider című sorozat úgy látszik megihlette a Mio tervezőit is, ugyanis a vállalat egy hasonló nevű GPS-navigációs eszközt dobott piacra.

A KITT-effektel rendelkező kütyü bejelentkezés után az előre beállított néven köszönti a felhasználót. Alapesetben a "Michael, hova szeretnél ma utazni?" hangzik el, de a nevet bizonyos korlátok között meg lehet változtatni.

Az eredeti KITT-hanggal rendelkező eszköz egyelőre angol neveken köszönt minket, de a Mio a listát tovább szeretné bővíteni. William Daniels, a 2000-ben kiadott Knight Rider című mozifilm után először adta hangját KITT-nek.

Sajnos a készülék még nem képes megérteni az élő hangot, ellentétben a filmsorozat járgányához képest nem tudjuk utasítani a kütyüt. Talán a következő generációs navigációs gépek már erre is képesek lesznek. Térképek tekintetében egyelőre csak az Egyesült Államok és Kanada térképe vásárolható meg a navigációs eszközzel. A kinézetében is KITT-re hasonlító Mio Knight Rider GPS 270 dolláros ajánlott végfelhasználói árral fog piacra kerülni ősszel a tengerentúlon. 

A készülék főbb funkcióiról a következő videó ad teljes mértékű bemutatót:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások