iPon Hírek

Mickey Rourke a Bethesda új shooterében

Dátum | 2009. 04. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Oscar-ra jelölt enyhén bomló arcú színész, Mickey Rourke fogja a hangját adni a Rouge Warrior című játék főszereplőjének.


A Rouge Warrior Richard Marcinko könyvei alapján készül, Rourke pedig a Navy SEAL-es (United States Navy Sea, Air, and Land Forces) "Demo Dick" Marcinko szerepébe ugrik majd bele, akit szerény módon saját magáról nevezett el az író. Hősünk célja, hogy megakadályozzon egy feltételezett Észak-Koreai ballisztikus rakéta programot...


Dick barátunk természetesen hamar összeesküvésre bukkan, álruhát ölt és indul is a szovjet bázisra, hogy kiderítse mi történik, és mindenképp megsemmisítse a technológiát ami átírná az erőviszonyokat apró kis sárgolyónkon...


"Rögtön Mickey Rourke jutott eszünkbe Marcinko szerepére" - nyilatkozta a Rouge Warrior producere Todd Vaughn. "Ő 100%-ig megfogta Marcinko nyers és karakán személyiségét."

A játék várhatóan még ez év végén kijön PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Ubi
2009.04.28. 14:56
VISSZA A HIRHEZ

Szerintem kicsit kezd izléstelen és elcsépelt dologgá válni más problémájából poént csinálni. Mickey Rourke nak a nyomába sem fog érni sosem a cikk írója és ha már itt tartunk Michel Jacksonnak sem. Szóval szép volt jó volt más fogyatékosságán poénkodni de szerintem elég is volt. Egész egyszerűen már nem humoros.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!