iPon Hírek

Microsoft: Vista-val az AIDS ellen

Dátum | 2008. 12. 09.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZOFTVER

December 15-étől lesz megvásárolható a Microsoft Windows Vista Ultimate "Red" változata, amivel az AIDS-elleni küzdelmet támogathatjuk.

A Red Vista változat tulajdonképpen nem új, már megvásárolható volt év elején az XPS One RED változatában, előre telepített operációs rendszerként, azonban most válik elérhetővé mindenki számára dobozos változatban.

Január közepén három PC-t jelentetett be a Dell vörös változatban, az XPS One-t asztali gépet, valamint az XPS M1330 és XPS 1530 notebookokat. Az asztali változatok árából 80, a hordozható gépekéből 50 dollár a Red-törekvés számlájára kerül, ami az AIDS-elleni harcot finanszírozza. Mindezeken felül még kínál a Dell egy szintén Red nyomtatót is, valamint az Apple is piacra dobta Red iPodjait.

A nagy újdonságokra vágyókat azonban el kell szomorítanunk, az új dobozon kívül a Vista Ultimate tulajdonképpen csak néhány különleges háttérképet és oldalsávba illeszkedő minialkalmazást tartalmaz pluszban az eredetihez képest.

Nem az egyetlen részvétele a Microsoftnak a (Project) Red-törekvésben, ugyanis a redmondi vállalat az elmúlt hónapban indította el ebben a szellemben a RedWire online zenei vállalkozását.

Ha a hagyományoson kívül még eltérő színben is szeretnénk megvásárolni a Microsoft legújabb operációs rendszerét, akkor ajánljuk tiszelt Olvasóink figyelmébe a Japánban kapható rózsaszín Windows Vista Home Premiumot. ;)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. leviske
2008.12.09. 19:26
Nem értem minek külön RED kiadás... Már az eredeti termék mejelenése után is valószínűleg annyian döfték magukat tökön, hogy az AIDS terjedését már ezzel is lassították. :rolleyes:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bszoke88
2008.12.09. 21:18
nem értem, h miért nem 1xűbb az erre hajtó szervezetnek, direktbe pénzt küldeni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ZioN
2008.12.09. 21:52
Én csak azt sajnálom,hogy a sok ember(sokan ezt fogják venni,mert megnyugtatja a lelkiismeretüket,hogy igen,ők tettek valamit az AIDS ellen) nem tudja,hogy a teljes összeg,ami meg fog érkezni a rendeltetési helyre 10-20%-a lesz az egésznek.Szánalmas.Rendszeresen nyomják a csengőt,ilyen rákosok alapítvány,olyan leokémiás alapítvány,engem mind-mind hagyjon szépen békén,amíg a gyűjtött összeg 5%-nál többet fordít a gyűjtő szervezet önmagára.Hányok az ilyen dolgoktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!