iPon Hírek

Microsoft: X6-os billentyűzet és X5-ös egér

Dátum | 2008. 08. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Microsoft legfrissebb billentyűzete és egere kifejezetten a játékos társadalom számára készült: mindkét termék számos extrával próbálja még kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni a játékok irányítását, legyen szó akár FPS-ről vagy stratégiai játékokról.


A SideWinder X6 névre hallgató billentyűzet újdonság levehető numerikus billentyűzettel rendelkezik, amely a billentyűzet egyik vagy másik oldalára csatlakoztatható a játékos igényeinek megfelelően. A numerikus billentyűzetnek általában mindössze annyi a feladata, hogy megkönnyítse a számok bevitelét például Excelben, illetve egyéb alkalmazásokban, ám a legfrissebb tendencia alapján úgy tűnik, hogy a billentyűzetek ezen része is kitüntetett szerephez juthat majd játékok tekintetében. A SideWinder X6 levehető numerikus padja könnyedén programozható macro paddá alakítható, amely 90 billentyűkombinációt képes eltárolni játékonként. A SideWinder X6-os billentyűzet egyébként változtatható háttérvilágítással is rendelkezik, a felhasználók összesen két színből tudnak választani.


Az új billentyűzethez egy új egeret is kínál a gyártó: a SideWinder X5-os modellt. A rágcsáló dizájnját tekintve tökéletesen passzol az előbbiekben bemutatott billentyűzethez. Az egér összesen kilenc gombbal rendelkezik, ebből 5 programozható. A lézeres termék érzékenységét szabadon variálhatjuk egészen 2000 DPI-ig, összesen hat lépésben.

Az új egér és a billentyűzet egyaránt szeptember folyamán lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, a billentyűzet ajánlott végfelhasználói ára 79,95 dollár, míg az egéré 59,95 dollár lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. leviske
2008.08.21. 17:28
Gonoszság volna megkérdezni, hogy miért nem terveztetnek inkább tovább a Razerrel? :mellow:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Alamos
2008.08.21. 17:32
Gondolom túl költséges, és az emberek a hígra mennek, mint a legyek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!