iPon Hírek

Mikor találkozott Gordon Kylie-val?

Dátum | 2007. 03. 19.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A kancellár akkor találkozott a popénekesnő Kylie Minogue-gal, amikor a két ember teljesen véletlenül ugyanarra a vacsora-estélyre volt hivatalos Londonban, derült ki ma.

Gordon Brown Lodon központjában, egy összejövetelen, egészen pontosan az ausztrál író, Kathy Lette által szervezett partin találkozott az énekesnővel. Ezen az estélyen többek között olyan hírességek vettek részt, mint Stephen Fry, Alan Rickman és Ronnie Ancona színészek.

Lette, aki a Rules étteremben adott otthont az eseménynek férjével Geoffrey Robertsonnal együtt, a következőkről számolt be a London Evening Standard című lapnak:”Gordon és Kylie nagyon jól kijött egymással. Nagyon sokat beszélgettek és megittak együtt néhány italt. Gordon igazi társasági embernek bizonyult, és mindenkit levett a lábáról.”


Az Államkincstár szóvivőnője megerősítette a hírt, miszerint Brown urat meghívták a februárban Lette által szervezett estélyre, és arról is beszámolt, hogy értesülései szerint Minogue csatlakozott hozzá a vacsora után, az este azt megelőző részében pedig együtt voltak hivatalosak a Bafta-díjkiosztó ünnepségre. Lette, nem pedig a kancellár szervezte az estélyt, és választotta ki, hogy milyen vendégeket hívjon meg rá, tette hozzá még a szóvivőnő.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.19. 16:31
Kylie Minogue és Gordon Brown végre ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!