iPon Hírek

Mikro-tranzakciókat sejtet a SWTOR teszt

Dátum | 2009. 10. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ismert Star Wars: The Old Republic blogger Darth Hater észrevett néhány említésre méltó részletet a játék tesztregisztrációs jognyilatkozatában, amely talán arra utal, hogy a játék támogatni fogja a mikro-tranzakciókat.

A megegyezés hivatkozik pontokra, amiket elkölthetünk különböző tárgyakra a játék piacán (game store). Igaz, azt is hozzáteszi, hogy ezek nem téríthetők vissza és nincs valós pénz alapjuk. A BioWarehez tartozik minden pontosztással és akár figyelmeztetés nélküli elvétellel kapcsolatos jog.

Ez akár azt is jelentheti, hogy egy egyszerű játékbeli pénznemről van szó, de ott van annak a lehetősége is, hogy a BioWare a teszt időszaka alatt szigorúbban kezeli a valós pénzt szimbolizáló pontokat. Tény, hogy ez még nem bizonyít semmit. Mi szeretnénk azt hinni, hogy a játék havidíjas lesz, mint ahogy azt egy ilyen kaliberű MMO-nak illik.

Elképzelhető persze a kettő ötvözete is, hogy a havi díj mellett még lesz néhány extra megvásárolható tárgy vagy szolgáltatás, ilyen van például a Champions Online-ban és az EverQuest II-ben is.

Coruscant bemutató videó:
                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!