iPon Hírek

Mikro-tranzakciós lesz a Dust514

Dátum | 2009. 10. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A CCP Fanfesten (okt 1-3.) fény derült arra, hogy az EVE Online konzolos kiterjesztése, a Dust 514 nem havidíjas MMO lesz, hanem e helyett a játék virtuális piacán valós pénzért vásárolhatunk majd tárgyakat karakterünknek.

            


A Reykjavíkban tartott rendezvényen mutatták be először a játékot a nagyközönségnek, az ott megjelent sajtósok pedig ki is próbálhatták (az Eurogamer előzeteséhez katt ide). Aki még nem hallott volna róla, a Dust 514 egy nagyszabású multiplayer FPS, körülbelül mint a Battlefield játékok. A harcmezőn különböző küldetéseket kell majd teljesíteni, lesznek RTS elemek benne és a játékosok között meglesz a katonai hierarchia. A CCP még nem döntötte el, hogy hányan vehetnek rész majd egy-egy ütközetben, de legalább 64-en biztos.

A galéria letöltéséhez katt a képre!
A Dust játékosok az EVE űrpilótáinak a zsoldosai lehetnek, akiket az egyes bolygók feletti uralom megszerzéséhez használhatnak fel. Persze ha akarnak, NPC frakciókhoz is csatlakozhatnak a konzol FPS katonái. A kommunikáció a két játék közt több rétegű lesz, lehet közvetlenül a játékban, vagy az újonnan bemutatott New Eden szociális hálózaton keresztül is érintkezni (itt lehet csatlakozni vállalatokhoz vagy szövetségekhez).

A fejlődés több dologból tevődik össze, egyrészt vagyonból, másrészt pedig van egy úgynevezett 'achievement mátrix', amin keresztül kilockolhatunk többféle testre szabható fegyvert és járművet. Nem lesznek kasztok, a játékosok képességeit a felszerelésük határozza majd meg.

A CCP (EVE) Fanfest hivatalos honlapjához katt ide, a Youtube csatornájuk megtekintéséhez pedig ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!