iPon Hírek

Milliós álomhatárhoz ért az Asus hibrid telefonja

Dátum | 2013. 02. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Asus számára nagyon fontos a PadFone 2, mivel ők a táblagépeket részesítik előnyben, ez a gép pedig egyfajta hidat képez azok és az okostelefonok között, így elég meggyőző lehet sok felhasználónak, akik nem akartak táblát venni. A PadFone és a hozzá szükséges dokkoló tábla visszafogottabb áron alkot lényegében három prémium terméket. A későbbiekben ugyanis még egy billentyűzetes dokkoló is érkezni fog hozzá.

A PadFone 2 mostani sikere szinte garantálható volt, de a dolgok mégsem mentek olyan simán, mint ahogy azt az Asus szerette volna. Ez ugyanis már a második generáció, ahogy azt a neve is mutatja. Az elődje sosem tudott igazán sikeres lenni, mivel elképesztő mennyiségű nehézséggel kellett szembenéznie. Eleinte folyamatos halasztások sújtották, a megjelenése után pedig sok kritikát kapott az anyaghasználat és a minőség, ha pedig ez nem lett volna elég, még gyártási nehézségek is akadtak, így bevetni sem tudták, csak néhány piacon. A gyártó nem adta fel, és alig fél évvel később bemutatták a jelenlegi modellt, ami már látszólag akadálytalanul tör előre. Az elérhetősége továbbra is limitált ugyan, de ennek ellenére már egymilliós példányszámmal büszkélkedhet. Ráadásul az Asus mérnökei nem pihennek, és a DigiTimes információi szerint már készül a következő táblává alakítható mobil. A frissített PadFone bemutatására a Mobile World Congressen kerülhet sor Barcelonában a hónap végén, a mostani generációt pedig éppen mostanában nyomogatják munkatársaink, így hamarosan teszt formájában számolunk be a tapasztalatainkról.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Simba
2013.02.05. 16:57
Jó csak k... drága.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hmmmmm
2013.02.05. 22:31
Én is így gondolom. Amennyiért adják külön lehet venni egy androidos csúcskészüléket és egy tabletet. Akkor lenne értelme, ha nem sokkal lenne drágább egy csúcstablettől vagy telefontól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!