iPon Hírek

Milliós rendelések várományosa a Kindle Fire II

Dátum | 2012. 07. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Amazon következő táblagépe már nagyon közel van ahhoz, hogy piacra lépjen, de a vállalat ezúttal nem csap nagy hűhót körülötte, legalábbis egyelőre. Ez azért elég furcsa lépés a tartalomszolgáltatótól, mert a Google most mutatta be a Nexus 7-et, ami minden kétséget kizáróan a legnagyobb ellenfele lesz a Fire "2"-nek.

Ráadásul a Nexus 7 még közeli rokonságban is áll az új Kindle Fire-rel, hiszen - mint az kiderült - ezt is ugyan az a gyártó készíti. A Quanta a China Times nevű napilap információi szerint az Amazon számára legyártott táblagépekből összesen kétmilliót szállít majd le augusztus hetedikén. Ez nagyjából egybevág azzal a korábbi pletykával, hogy a második Kindle tablet július 31-én mutatkozik majd be. Vélhetően ekkortól lehet majd leadni az előrendeléseket, és augusztus elején kezdik majd a kiszállításokat, így ezúttal nem kell majd hónapokig várni, mint az előd esetében.


A 7 hüvelykes eszközzel kapcsolatban egyelőre nem sokat tudunk. Annyi biztos, hogy hasonlóan az elődéhez, kétmagos SoC köré épül, de annál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik majd. Az öreg Android 2.2-es rendszer helyébe, a jóformán legújabb Android 4.0 (ICS) lép majd. A készülékek a legfrissebb információk alapján masszív fém keretet és műanyag hátlapot kaphatnak. A megjelenítőt az LG Display szállítja, míg az érzékelőpanelt a TPK-tól szerzik be.

Az Amazon táblája lehet nem lesz olyan erős, mint a Nexus 7, valószínűleg az Amazon inkább a kínált tartalomra fogja helyezni a hangsúlyt, mint mindig, így kíváncsian várjuk mivel rukkolnak elő.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Mikeee
2012.07.06. 13:29
Jó lenne ha pl az iponon is kapható lenne, mert az előzőt se találom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!