iPon Hírek

Milo&Kate: Csak egy tech demó

Dátum | 2010. 06. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft megerősítette a hírt, miszerint a Kinect-re készülő (vagy inkább készült) "játék", a Milo&Kate nem több mint egy technikai bemutatónál és sohasem kerül kiadásra. A hírt egy ausztrál televíziós műsorban ejtette el az MS szóvivője, Aaron Greenberg.

"A Milo Projectet a Lionhead Studios fejlesztette ki. Tavaly mutattuk be a Project Natal technológiát, aminek alkalmával számos tech demót sorakoztattunk fel. Milo is egy ilyen bemutató tárgyát képezte, és mint ilyen, továbbra is létezni fog, de jelen állapotában nem nevezhető játéknak és nem tervezzük a piacra dobását."

A fiatal MI kölök sokakat lenyűgözött, úgyhogy bizonyára néhányan csalódottan fogadják majd a hírt. A 2010-es E3-on nem jelent meg a "fiú", reméljük még hallunk róla, vagy legalábbis hozzá hasonló projektekről. Az alapkoncepció érdekes, de ezek után kérdéses, hogy mennyit is tudott valójában a szoftver. A Lionhead egyelőre nem kommentálta a hírt.

2009-es E3-as Project Natal (Kinect) bemutató:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Cooley
2010.06.29. 15:52
Van olyan hülye, aki ezt megeszi? Előre is elnézést, ha most lehülyéztem valakit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gylovag
2010.06.29. 15:58
A szoftver valójában annyit tudott, amit beleprogramoztak. A hír alapján kiderül semmit. Egy szépen renderelt filmet láttunk a kijelzőn. Az előreprogramozott történésekhez színészkedett egy csaj, hogy úgy tűnjön a felületes szemlélőnek párbeszédet lát.
Valahogy már akkor sem stimmelt a dolog nekem. Mert az XBox erőforrásai igen kevesek lennének a hangfelismerésre és mondat értelmezésre valós időben és cselekvésre. És még a kamera előtt elhúzott papír is a ráírt szöveggel is bekerül a gépbe hibátlanul.
Ez kérem mókusvakítás volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. -Melkor-
2010.06.29. 16:07
Szerintem ez már a megjelenéskor egyértelmű volt, hogy kamu az egész. Hiszen ha igaz lenne, akkor a Microsoft nem a Natalt reklámozta volna vele, hanem egy rendkívül fejlett mesterséges intelligenciát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gylovag
2010.06.29. 16:08
Nekem tavaly is az tetszett legjobban, hogy a csaj a két kamera 60-70 centiről tokától-bokáig látja tűélesen, mivel a képben is megjelent. Na most ez mekkora látószög is valójában? Mekkora megapixel? Milyen optika?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. prohlep
2010.06.29. 16:28
Ha ilyesmi tudasu szoftver osszetevokkel valoban keszen lennenek, akkor peldaul digitalis porta szolgalattol kezdve szamos hetkoznapi, ember kozpontu alkalmazason hulyre keresnek magukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!