iPon Hírek

Milyen lesz a No Mans Sky multiplayere?

Dátum | 2014. 07. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A No Man’s Sky fejlesztője, a Hello Games a multiplayerrel kapcsolatban felmerült kérdésekre válaszolva megerősítette, hogy a játékosoknak nem feltétlenül kell szocializálódniuk, ha nem akarnak, ugyanakkor terveik vannak arra, hogy valamilyen hagyományos multiplayer része is legyen a játéknak. A csapat alapítója Sean Murray egy interjúban elmondta, hogy a játékosok közötti interakció nem lesz egyszerű, mivel a játék véletlenszerűen generált univerzuma hatalmas méretű. A játékosok a világ széléről indulnak kalandozni és el kell érniük a közepét, de hogy milyen úton, az már rajtuk áll. Időnként találkoznak más játékosokkal, és ha akarnak, csapatba állhatnak. "Összefuthatsz más játékosokkal, de nem ez képezi a játék alapját" - mondta Murray. "Nem fogsz a többi játékos keresésére indulni, de azért az is jó, ha van egy leheletnyi közös játék is benne. Valószínűleg a lehető legrosszabbat tesszük veled és a barátaiddal: jó messzire teszünk titeket egymástól." Ez nem hangzik valami jól, szerencsére Murray még hozzátette, hogy a játékban lesz valamilyen hagyományos multiplayer komponens is, és akik szeretnének együtt játszani, azok így mégis megtehetik és nem kell egymást keresgélniük. Erről egyelőre nem akart részletesebben beszélni, mivel még nem képezi a játék alaprészét, de mindenképp számíthatunk rendes többjátékos módra is. A mindössze négyfős független csapat sci-fi játékának alábbi, játékmenetet bemutató előzeteséből láthatjuk, hogy valóban igaz, amit a fejlesztők mondtak, a különböző bolygók víz alatti részeitől kezdve a világűr mélyéig mindent bejárhatunk.
Minden bolygó egyedi lesz, és ha kedvünk támad felfedezőkörutat tenni valamelyik felszínén, akkor űrhajónkból kiszállva tehetünk egy sétát: fantasztikus tájakat járhatunk be és új állatfajokat fedezhetünk fel.
Kapcsolódó híreink: Xbox One-ra hozná a Microsoft a No Man's Sky-t Nem fizet a biztosító a No Man's Sky fejlesztőinek A stúdiót elvitte az árvíz, de nem késik a No Man's Sky
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Korb_Zolta...
2014.07.09. 12:31
Nem rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Chif52
2014.07.09. 12:48
Ez is egy olyan játék amiért megérné kiadni akár 25 ezer forintot, de aztán rádöbben az ember hogy kell hozzá még 200 csak hogy legyen egy PS4-e is.
Értem én hogy kell az excusive, de az ilyen játékokat jó lenne PC-re is kiadni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.07.09. 12:58
Legutóbbi hírek szerint nem csak időszakos exkluzivitás kapott a PS?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. xXdoki88Xx
2014.07.09. 16:38
Na kezdődik már a pc-s verzióért való sírás ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.07.11. 14:03
még jó, hiszen továbbra is a legtöbb játékos pc-n játszik M.o-gon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!