iPon Hírek

Mindenki előtt megnyílt a Destiny béta

Dátum | 2014. 07. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bungie bejelentette, hogy mindenki számára megnyitotta a Destiny bétatesztjét. Tegnap éjfél óta nincs már szükség kódra, ha valaki ki szeretné próbálni a játékot. A Destiny hivatalos blogján a Bungie leírta, hogy a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One tulajdonosok a konzoljuk desktopjáról egyszerűen letölthetik a bétát (PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés viszont szükséges hozzá). "A béta felnyitotta a szemünket" - írta David 'Deej' Dague közösségi menedzser. "Néztük, hogyan kel életre a Destiny világa. Minden platformról érkeztek az Őrzők a Toronyhoz a vadonban vívott csatáik után. Érdeklődve figyeltük kalandjaitokat, és figyeltük a visszajelzéseket." "Küldetéseitek rengeteg felfedezéssel szolgáltak számunkra, ezeket fel tudjuk használni arra, hogy felkészüljünk a Destiny szeptemberi indulására. A munkánk nem ért véget. Még sok a felfedeznivalónk. Hogy ez teljesülhessen, több Őrzőre van szükségünk, akik játszanak. Ez legfőképp egy teszt." A Bungie a szerverek tűrőképességét is fogja tesztelni, a stressz teszt időpontja magyar idő szerint este 11-kor lesz. Aki ebben az időpontban belogol, az exkluzív emblémát kap, amelyet a végleges verzióban használhat. A Destiny bétatesztje holnap éjjel ér véget minden platformon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. 5hR3kY
2014.07.25. 14:48
Mindenkielőtt megnyílt? Fotocellát raktak bele?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. SoproniK
2014.07.25. 21:16
Nem is rossz a játék. Mondjuk ps3-on sehol nincs a grafika a next-genhez képest, de ez a dolgok rendje
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. i2k010
2014.07.26. 07:48
"A Destiny bétatesztje holnap éjjel ér véget minden platformon"

Nem, nem minden platformon... PC sehol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. BReal
2014.07.26. 07:49
Én azon kívül ,hogy valamivel élesebbek a textúrák, nem látok különbséget. És az előző konzolokat megkapod lassan harmad annyiért....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.07.26. 13:24
Miért? Jön pc-re?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010 Bucse
2014.07.26. 14:42
Egyszer, valamikor... miután megszedték magukat prev- és nextgen-en.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Whysper
2014.07.27. 17:45
Én azon röhögök komolyan ,hogy állandóan azzal jönnek a konzolosok ,hogy milyen király mert veszel egy olcsó ps4-t aztán meg csak a játékokat kell és mekkroa jó.. ,de 2x annyiba kerülnek a ps4 -re a játékok például mint PC-re pont most számoltuk ki ,hogy vettem vagy 6 játékot és a haveromnak ugyan az ps4-re 177 fonttal többre jött volna ki! még pár ilyen kör és egy giga gép áránál fog járni jó barátom!

Ui: azért írtam le mert a Destiny is hasonló ár kategóriát képez "Egyszer, valamikor... miután megszedték magukat prev- és nextgen-en" )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2014.07.28. 00:42
Annyira kiabrandito, meg nezni is ahogy controllerrel forognak korbe, nagyon hasonloan mikor eltortem a kezemet, es vagy gipszes bedagadt kezzel vagy ballal egereztem, de meg az is kulonb volt mint amit az FPS-ekben muvelnek. ezert is eroltetik consolololon a TPS-t, mert ott kevesbe latszik hogy a majom keptelen eltalalni egy kozvetlen elotte t-baggelo baglyot. A kedvencem pedig amikor megmagyarazzak hogy a "toloszekes celzasrasegites" az mekkora feature/kiraly/kenyelmes, stb...
de vegul is ezt mar egy kulfoldi forumon helyre is raktak, hogy a couch crashing weekend 'hardcore' gamernek ez igy megfelel.
gg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fratello
2014.07.28. 05:49
"de vegul is ezt mar egy kulfoldi forumon helyre is raktak, hogy a couch crashing weekend 'hardcore' gamernek ez igy megfelel. "

ÉS igazuk van, bármilyen megdöbbentő, kb. egy nap hozzászokni a kontrolleres FPS-ezéshez (jobbaknak megy pár óra alatt is). Sose leszel egy egeres CoD-huszár szintjén, de a saját magadon a különbséget egy idő után nem fogod érzékelni, (Megjegyzem ugyanez a vinnyogás ment akkor is amikor megjelentek a trackball-ok, hogy "úúúúúrrrisssttenn, eznemis igazi egéééér, ezze' nemlehet posicionálni mer' görögetni kell nem tóóóóólni..."

Destiny: Hát, pár óra után ez bizony számomra egy nem túl elegánsan átszkinezett HALO-nak bizonyult, némi Borderlands-el megbolondítva. Fájdalmasan visszaköszön minden egyes HALO jelenet, ellenfél, koncepció, jármű, minden. Ha nem lesz benne legalább megadurva mennyiségű térkép és tennivaló (lehetőleg minimálisan a grindre kihegyezve), akkor nem tudom mivel akarják majd eladni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gamedavid
2014.07.28. 19:50
Én a két napos béta alatt eluntam. Nagyon monoton grindelés az egész...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!