iPon Hírek

Mindenki számára elérhetővé váltak a BlackBerry alkalmazásai

Dátum | 2016. 08. 10.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A BlackBerry egyre inkább abba az irányba mozdul el, hogy valódi szoftvercéggé avanzsáljon. Ezúttal ugyanis arról számolhatunk be, hogy a kanadai alakulat már mindenki számára elérhetővé tette a kulcsfontosságú alkalmazásait, valószínűleg a bevételszerzés reményében.
A BlackBerry Hub+ alkalmazáscsomag számos szolgáltatást és applikációt foglal magába, és ezeket a vállalat előfizetéses csomagban szeretné értékesíteni az érdeklődőknek. A Hub+ egy kalap alá szedi össze a BlackBerry Hubot és számos más a BlackBerry által fejlesztett androidos alkalmazást, így a naptárat, a jelszókezelőt, a feladatütemezőt, a jegyzetfüzetet, a kapcsolatmenedzsert, az eszközkeresőt és még az indítófelületet is. Ennek megfelelően szinte már úgy érezhetik majd a komplett szolgáltatáscsomagot igénybe vevő előfizetők, mintha csak egy BlackBerry okostelefont tartanának a markukban. A BlackBerry Hub+ rendkívül hasznos lehet azok számára, akik nem akarnak megválni a régi, jól bevált okostelefonjuktól, vagy egész egyszerűen csak nem szimpatizálnak a BlackBerry által kínált hardverekkel, azonban szeretnék igénybe venni azt a viszonylag magas biztonsági szintet nyújtó szolgáltatás- és alkalmazáskörnyezetet, amit a kanadaiak nyújtanak már Androidon is. Fontos, hogy a BlackBerry Hub+ használata nem jelenti azt, hogy a felhasználónak a teljes csomagot telepíteni és alkalmaznia kell, a BlackBerry megoldotta, hogy mindenki azt telepíthesse és használhassa, amelyiket csak szeretné a fent említettekből. A különböző dolgok beszerzéséhez a BlackBerry Hub+ Szolgáltatások néven futó applikációt kell először felpakolnia az embereknek, és ezen belül lehet majd menedzselni a különböző appokat, szolgáltatásokat. A BlackBerry Hub+ Szolgáltatásokon belül kell majd regisztrálni is a használat előtt, és ide futnak majd be a csomaggal, illetve a vállalattal kapcsolatos legfrissebb hírek is.
Kezdetben mindent ingyenesen, reklámmentesen próbára lehet tenni a BlackBerry Hub+ Szolgáltatásokban, de ez csak az első 30 napra igaz, szóval a BlackBerry ennyi tesztidőszakot biztosít az érdeklődőknek. A nagyjából egy hónapos periódus elegendő lehet ahhoz, hogy az emberek megismerkedhessenek a vállalat által kínált alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, ha korábban még nem találkoztak ezekkel. BlackBerry Hub+ havidíja egy dollárban lett meghatározva, ami lényegében korrekt ajánlatnak tekinthető a kanadaiak részéről. Ráadásul egyelőre egészen biztos, hogy lesz benne ingyenes opció is, ilyenkor azonban vállalni kell azt, hogy mindenhol reklámok lepik el az applikációkat. A BlackBerry szakemberei a színfalak mögött már azon is dolgoznak, hogy ezeket a szoftvereket és szolgáltatásokat ugyanígy elérhetővé tegyék az iOS-en, így az Apple termékek rajongói is használatba vehetnék a Hub+-t. Valamint készül a régebbi Android verziók támogatása is, mivel jelenleg legalább az Android 5.0 kell neki.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2016.08.10. 23:45
Nálam nem kompatibilis az eszközzel. Pedig a fentieknek megfelel a teló... Érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VkriszMail noPub...
2016.08.11. 09:25
Az itt leírtakkal ellentétben az augusztus harmadikai verzió (ami a legfrissebb) minimum rendszerkövetelménye Android 6.0, lehet ez a probléma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!