iPon Hírek

Mini távbillentyűzet a Logitechtől

Dátum | 2008. 01. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Miniatűr, vezeték nélküli QWERTY billentyűzettel állt elő a Logitech, amellyel akár a kanapé kényelméből is vezérelheti az ember a gépét. Az új darab a diNovo Mini névre hallgat, és olyan felhasználóknak tervezék, akik a TV-jükhöz csatlakoztatták a számítógépüket, lehetővé téve így a különböző multimédiás tartalmak és az internet kényelmesebb böngészését.

A mini-billentyűzet Bluetooth 2.0 technológiát alkalmaz, kb. 10 méteres hatótávval. Rendelkezik médialejátszóknál és böngészőknél is használható gyorsgombokkal, valamint page-up és page-down gombokkal, amelyek lapozás és görgetés mellett az éppen olvasott dokumentumok vagy nézett képek kinagyítására vagy lekicsinyítésére is használhatóak.

Található még a készüléken egy kerek, hüvelykujjra méretezett ClickPad is, amivel rámutathatunk és rá is kattinthatunk egy webes linkre, valamint görgethetünk is vele, plusz média- és menükezelő-távirányítóként is használható. Touch-pad üzemmódban narancssárga háttérvilágítást kap, míg médiatávirányítóként használva zöldet - ellentétben magának a billentyűzetnek a gombjaival, amelyek mindig narancssárga fényben úsznak.

A diNovo Mini billentyűzet Várhatóan január vége felé kerül a boltokba; az amerikai ár $149,99.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.31. 11:11
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!