iPon Hírek

Miniatűr óriástár az OCZ-től

Dátum | 2008. 06. 18.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Úgy tűnik, ez most a kisméretű tárhelyek időszaka, mivel a LaCie és a Transcend után az OCZ is előállt a maga különlegességével ezen a fronton - ami ezúttal egy közönséges kulcsnál is kisebb, tárkapacitását tekintve azonban mégis egészen nagy Flash meghajtót jelent.


Ezen alkotásukkal már a Computex alkalmával is feltűnést keltettek előzőleg, a kereskedelmi forgalomba kerülés azonban mint mindig, most is idő; megjelenési dátumot és árat továbbra sem közöltek, bár ez utóbbiról annyit lehet tudni, hogy viszonylag olcsó lesz.

2-16 GB kapacitással kapható, bár az adatátviteli sebességet illetően sajnos nincs információ - viszont a fent említett "megfizethetőség" sajnos valószínűsíthetően azzal is együtt jár majd, hogy ez a bizonyos tempó nem lesz túl gyors... dehát valamit valamiért.

Megjelenését tekintve stílusos-elegáns alumíniumborítást kapott, plusz az egyik végén az USB-csatlakozót borító műanyagkupakot, a másikon meg fedetlen "kulcstartó-csatlakozót" mindazok számára, akik így szeretnék maguknál hordani.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 11:36
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!