iPon Hírek

Miniatűr videó digitalizáló egység

Dátum | 2007. 11. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Leadtek egy új videó digitalizáló termékkel jelentkezik a piacon, amely a WinFast VC100 U Video Editor névre hallgat. A kis készülék USB 2.0-ás csatolófelület segítségével kapcsolódik a számítógépünkhöz vagy akár a notebookunkhoz, a kis eszköz segítségével videó kazetta gyűjteményünket könnyedén konvertálhatjuk át MPEG 1/2/4 formátumokba.


A gyártó az újdonsághoz számos szoftvert is mellékel, amelyek segítségével lehetőségünk van a videók szerkesztésére, sőt, akár még saját DVD-menüt is készíthetünk, így a DVD-lemezek egyedivé és dizájnossá tehetőek. A videók szerkesztéséhez és az egyéni DVD-menük elkészítéséhez a mellékelt ArcSoft ShowBiz DVD 2 szoftvert hívhatjuk segítségül. A 3D Album iPod/PSP Video Converter-nek köszönhetően a digitalizált videóinkat akár iPod vagy PSP számára is lejátszható formátumba alakíthatjuk, így hordozható lejátszónkon is élvezhetjük filmjeinket vagy családi videóinkat. A Leadtek újdonsága képes az jelenetek automatikus érzékelésére is. A DirectBurn funkció segítségével akár közvetlenül cd-re vagy dvd-re is rögzíthetjük a videót. A Leadtek terméke S-Video, kompozit, valamint sztereó hangbemenettel rendelkezik, a videó digitalizáló egység Windows Vista operációsrendszerrel is képes együttműködni.


A Leadtek újdonsága várhatóan hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, a gyártó egyelőre nem árult el részleteket a termék árával kapcsolatban.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.06. 14:02
vissza a hírhez

A Leadtek egy új videó digitalizáló termékkel jelentkezik a piacon, amely a WinFast VC100 U Video Editor névre hallgat. A kis készülék USB 2.0-ás csatolófelület segítségével ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!