iPon Hírek

Miniképernyő immár a Buffalo-tól is

Dátum | 2009. 01. 29.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Láthatólag kezdenek népszerűvé válni a kisméretű, másodlagos USB-s LCD-monitorok; ezúttal a Buffalo állt elő a saját variációjával erre a témára: a 7 hüvelykes FTD-W71 egy "apró" és elegáns segédképernyő, amelyen kényelmesen elférhetnek IM-ablakok, médialejátszók, Twitter-kliensek és más, gyakori ránézegetést igénylő alkalmazások.


Egy PC-hez egyszerre legfejlebb hat FTD-W71-es csatlakoztatható (már ha bárki is igényel ilyen mértékű fényűzést), amelyek a maguk egyenkénti 800x480-as felbontásukkal annyi extra képernyőfelületet biztosítanak, amennyit csak kívánhat az ember. Az állványa szükség esetén el is távolítható, de általában célszerűbb meghagyni, lévén ezen forgatható is - bár azt még nem lehet tudni, hogy ilyenkor a kép is automatikusan elfordul-e rajta, vagy ezt kézileg kell-e beállítani.

A 300cd/m2-es fényességértéke éppúgy egészen tiszteletreméltó, ahogy az 500:1 kontrasztaránya is. A gyártó állítása szerint függőlegesen 120, vízszintesen pedig 140 fokos szögből nézhető. Japánban legalábbis valamikor mostanában lesz majd kapható, ám arról egyelőre még nincs hír, hogy a világ többi része mikor számíthat rá, és mennyiért.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.29. 16:48
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. benceboc
2009.01.29. 17:59
USB-s? A videókártya hajtja meg, vagy valami szoftver?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!