iPon Hírek

Minimalista és remekül bővíthető az új Lian Li PC ház

Dátum | 2016. 02. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lian Li egy teljesen új számítógépházzal rukkolt elő, amely a megszokott formulát alkalmazza: dizájnja letisztult, igényes, belseje jól bővíthető, alapanyaga pedig alumínium, így a tömegére sem igazán lehet panasz.
A PC-7N egy közepes torony formátumú számítógépház, ami 473 milliméter magas, 500 milliméter mély és 210 milliméter széles, tömege pedig nem több 5,2 kilogrammnál.
Az alumínium előlap két darab 5,25 hüvelykes külső bővítőhelyet rejt, amelyek alá, belülre egy 2,5 hüvelykes adattároló is szerelhető. A tetőlapon elhelyezett előlapi portok között két USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik, és ezeket ajtó is védi, így használaton kívül nem porosodnak.
A ház belsejében szerelőablakkal ellátott alaplaptálcát találunk, ami ATX és Micro-ATX formátumú alaplapokat fogad. A bővítőkártyák 250 és 370 milliméter közötti hellyel gazdálkodhatnak attól függően, hogy útban vannak-e a merevlemez keretek vagy sem. A tápegység számára 270 milliméternyi hely áll rendelkezésre, processzorhűtőből pedig maximum 170 milliméter magas példány szerelhető a házba.
A 8 darab PCI bővítőhellyel ellátott ház belsejében négy darab tálca várja az adattárolókat. Ezek az alumínium tálcák rezgésmentes meghajtó-rögzítést kínálnak a 3,5 hüvelykes adattárolók számára, valamint a 2,5 hüvelykes meghajtókat is fogadják. A tálcák elhelyezkedése igény szerint variálható, így hatékonyan kiaknázható a rendelkezésre álló hely – rögzítésük pedig tálcánként két, kézzel is könnyedén betekerhető csavarral történik.
A megfelelő szellőzésről gyárilag két darab előlapi és egy darab hátlapi ventilátor gondoskodik, amelyek mindannyian 120 milliméteres átmérővel bírnak – az előlapi példányok előtt kivehető, mosható szűrő is van.
A folyadékhűtő szettek radiátorait egyrészt az előlap mögötti bővítőhely várja, ahol akár 280 x 140 x 60 milliméteres hőleadó radiátor is elfér, a ház hátuljára pedig 120 milliméteres hőleadó radiátort szerelhetünk. Az alaplaptálca mögött 14 milliméternyi, a meghajtók keretei mögött pedig 27 milliméternyi hely használható kábelmenedzsment céljára.
A Lian Li PC-7N várhatóan február végén válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, méghozzá kétféle színben: ezüstben és feketében. Az új számítógépház ára kiviteltől függetlenül 99 dollár lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. worxland
2016.02.23. 13:16
100 dollárért ferdén beszerelt USB-csati? Nooooooooooooooormális? És ez a sajtófotó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ChoSimba worxl...
2016.02.23. 15:11
És még csak nem is túl esztétikus, ennél még az 5 éves lányom is szebbet rajzol zsírkrétával
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gumicuminu... worxl...
2016.02.24. 16:55
Bakker tényleg! ... ez nagyon gáz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!