iPon Hírek

Mit tartogat a Sony Santa Monica?

Dátum | 2013. 07. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Battlestar Galactica írója, Michael Angeli a Sony Santa Monica stúdiójának legújabb címén dolgozik, árulta el a San Diego Comic-Con BSG paneljén. Angeli már két és fél éve dolgozik a projekten, de a játék még nagyon messze a megjelenéstől. A Santa Monica 150 fős csapata még csak most kezdte meg a tényleges fejlesztést, miután végeztek a God of War: Ascension-nel. Angeli ennél többet nem árulhatott el a be nem jelentett projektről, de azt megerősítette, hogy nem egy újabb God of War játékról van szó. Erre egyébként egy titokzatos Easter egg is utalt az Ascension-ben. A szemfüles játékosok találtak egy feladványt, vagyis egy űrből készült képet a Földről a következő felirattal: "Amikor a Föld megáll, az utazás elindul..." ("When the Earth stops, the journey begins...")

Több részletet még nem tudunk, de több mint valószínű, hogy PS4 exkluzív cím lesz. Ami pedig a GoW sorozatot illeti, nem tudni, hogy terveznek-e később újabb játékot vagy befejezettnek tekintik a sorozatot. Annyi biztos, hogy nem fog ártani egy kis pihenés Kratosnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2013.07.21. 07:41
Mivel a GoW III végén Kratosnak (vagy esetleg Kratos testének) hűlt helyét találhatjuk, ahol amúgy Athena kicsinálta, kell lennie folytatásnak. Szóval előbb-utóbb ennek hangja lesz. : )
De érdekesen hangzik a játék, ha az a téma, hogy megáll a Föld. Egész merész húzás, nagyot kell szólnia. Nekem tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Supra
2013.07.21. 14:11
A BSG-nek volt története? Hmm... Én arra emlékszem, hogy két évadon, (min 30 rész, vagy 20 óra) keresztül SEMMI, de SEMMI nem történt benne. Ezt már kikérem magamnak, ott abba is hagytam.

Persze lehet hogy akkor már minden író kilépett, és a szereplők vicceltek csak a világosítókkal, a kamerát meg nem kapcsolta le a takarító hazafelé menet...

(BSG rajongók: ne bántsatok!!!! :-) Bár, ha úgy jobb, lincseljetek meg, akkor legalább történik valami...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2013.07.21. 17:42
Supra
Elsonekifutasra en is igy lattam. Masodikra vegigneztem az egeszet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Supra kray
2013.07.22. 08:00
Elismerés a kitartásért... Én konkrétan az utolsó előtti évad végén hagytam abba - az eredeti leadással párhuzamosan néztem, de még mindig ideges leszek, ha eszembe jut.

Egyébként azokban a részekben, ahol nulla fölé emelkedett a cselekmény mutató, ott meglepően jól ábrázolja a végtelen emberi ostobaságot (valójában erről szól a sorozat), a baj ezzel csak az, hogy mint informatikus, és autóvezető ezzel folyamatosan szembesülök - és este még véletlenül sem akarom ezt látni a tévében is.

Talán, ha már 10 éve egy lakatlan szigeten élnék... de csak talán :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!