iPon Hírek

Mitsubishi LCD TV integrált hangrendszerrel

Dátum | 2008. 06. 30.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Mistubishi legfrisebb LCD-kijelzői a tipikusan lusta felhasználóknak készültek, mivel 16 darab beépített hangsugárzóval rendelkeznek, így megkímélik a felhasználót a hangrendszer kiépítésének a fáradalmával.

Az új LT-46149 és LT-52149 LCD-k integrált hangsugárzóval (iSP - Integrated Sound Projector) rendelkeznek, amik a hang falról való visszaverődésével hozzák létre a térhatást. Ehhez azonban egy gyors beállítási menün kell végigmenni, ahol meg kell adni a szoba méreteit, a kanapé elhelyezkedését és kedvenc TV-nézési helyzetünket.


Így végül a Mitsubishi LCD TV-je úgy hoz létre térhatást, hogy közben a hangszórók egy helyen vannak. Természetesen ez nem egyenrangú a valódi térhatású rendszerekkel, de mégis kényelmes, mivel megkímél minket egy csomó szereléstől és kábelezéstől (hacsak nem vezetéknélküli hangrendszert használunk).


A televízió CableCard ready és támogatja a hangbemenetet HDMI és PCM-interfészekről. A 120 Hz-es képfrissítés pedig még kedvezőbbé teszi a vásárlók előtt a 46- és 52-hüvelykes LCD TV-t, ami 3299 és 3699 dollárba kerül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!