iPon Hírek

MMO hírek

Dátum | 2008. 10. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az MMORPG híráradat szűnni nem akar, a Warhammer már 750.000 előfizetőt számlál és most adta ki új patchét az 1.02-t, a Wow gőzerővel készül a Wrath of the Lich King-re, ami november 13.-án érkezik, a Lotro pedig erre 5 nappal, kifejezetten rossz időzítéssel adja ki a Mines of Moriát november 18.-án.

Warhammer:
A Mythic magabiztos a 750.000 regisztrált accountját illetően, bár az előfizetők száma akkor lesz csak érdekes miután letelik a 30 napos ingyenes (pontosabban az alapjátékhoz járó) próbahónap. Ha az után megmarad ez a szám, mondhatjuk, hogy a Warhammer biztos lábakon áll. Ezen előfizetők nagytöbbsége a Destruction frakciót választotta, ezért a Mythic, ahogy ígérte, lépéseket tesz ennek ellensúlyozására. Mától kezdve 13 szerveren életbe lép egy 20%-os bonusz az XP-re és a hírnévre (renown) mindazoknak, akik az Order oldalán indítanak karaktert (szerver lista itt).

Az 1.0.2-es patch is rengeteg javítást és újítást hoz, például:
-További intézkedések a gold sellerek ellen: Beépítettek egy kódot, amivel tovább nehezítik a lelkes farmerek dolgát;
-"Join all" gomb a scenario interfészen;
-Ostromgépek interfészének javítása, könnyebb lesz az azokból való ki/be szállás is;
-A scenarióknál AFK játékosok kiszűrésére tettek lépéseket (ha nem mozdul a spawn pontról 2 percig el lesz távolítva, illetve amíg nem mozdul debuff lesz rajta, hogy ne kapjon xp-t és hírnevet).
Ez persze egy apró töredéke a változtatásoknak, a teljes note itt található.Lord of the Rings Online:
Nemrégiben hosszasabban megemlékeztünk a Lord of the Rings Online-ról, de akkor még nem tudtunk pontos időpontot mondani a kiegészítő kiadásához. Ezt bepótolván jelentjük, hogy Mória tárnáit november 18.-ától fedezhetik majd fel a lelkes érdeklődők. Mint már említettük, ez nem biztos hogy jól fog kijönni a Codemasters és a Turbine csapatának, mivel az MMORPG kalandorok egy részét így nagyobb valószínűséggel vesztik majd el a WoW kiegészítő miatt. Az utóbbi időben szorosabb lett a verseny az MMO-k hadszínterén, így sok múlhat egy-egy ilyen döntésen. Azért mi drukkolunk a Lotronak és bőséges pipafű termést kívánunk a jövő évre is.

Ne feledjük azt sem, hogy az előrendelőknek meglepetéssel és árkedvezménnyel kecsegtetnek!
- 9,99 dolláros havidíj illetve 199 dolláros életre szóló előfizetés;
- Cloak of Sunset játékbeli köpeny;
- Exkluzív játékbeli titulus (amit a nevünk mellé tehetünk): "Moria Expeditionary";
- 1 beváltható in-game token (mint ami a collectorhoz is jár, csak ahhoz 3);
- Bonusz Zene CD.
(Akik az online kiegészítő letöltésre rendelnek elő, azok is ezt kapják egy eltéréssel, a zene CD helyett még 2 tokent kapnak.)World of Warcraft:

A kiegészítő november 13.-án jön, addig is a jövő héten behozzák az új talent táblákat egy méretes patch-ben mint azt már írtuk. Ami érdekes a Blizzard háza táján, az a most indult BlizzCon. Az érdeklődöknek a WowInsider-t ajánljuk figyelmébe, akik liveblogot is indítottak az események pontos követésére! Természetesen, ha lesz valami komoly bejelentés arról mi magunk is hírt adunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Magrathea
2008.10.11. 17:48
1 hírben az összes MMO-ról írni elég vad lenne, már több oldalas cikk kerekedne belőle. Az Eve-ről és társairól ebben az egyvelegben pont azért nem írtam mert sci-fi. A Lineage2 még belefért volna, de az meg inkább a keleti mmo-k közé tartozik. Pl. Korea és környéke egy valóságos MMO paradicsom, van vagy 600 féle. Igaz L2 egész népszerű nálunk ahhoz képest.

Azért esett a választás erre a 3 játékra, mert ezek valamennyire versenyben vannak egymással. Wow-ból sokan mentek Warhammerezni illetve néhányan szállingóztak lotro-zni is. Elég nyílt verseny van köztük. (btw. ritkán hallani olyanról, hogy valaki wow-ból megy vissza L2-zni, de azért majd még nézelődünk az NCSoft házatáján is, hisz ott van még nekik a Guild Wars is.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix3r
2008.10.11. 18:38
Én stargate worlds-öt várom már nagyon, ezért a game-ért még a havidíjat is hajlandó leszek lecsengetni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!